tarkuotassuris parašė:
Labas rytas 😇 nu ką, matau jau kad šiandien bus ilgiausia diena pasaulyje. Tai apie viską iš pradžių.
Blem, siandien jau zymiai ryskesnis😀 bet jeigu jie po laiko isblanksta taip, tai po keliu valandu dar butu gerai paziuret
tarkuotassuris parašė:
Labas rytas 😇 nu ką, matau jau kad šiandien bus ilgiausia diena pasaulyje. Tai apie viską iš pradžių.
Blem, siandien jau zymiai ryskesnis😀 bet jeigu jie po laiko isblanksta taip, tai po keliu valandu dar butu gerai paziuret
tarkuotassuris parašė:
Nu tikrai ryškesnis. Akių laužyti nereikia 🙂
Man prieš tai buvęs nėštumas su CC rodė vos vos matomą juostelę, o po kelių val išnyko. Tai ašarų pakalnė buvo 🙂 Bet sekantį vakarą pagavau jau nors blankų, bet nenunykstantį vaiduokliuką. Tai supratau, kad irgi pati pati pradžia pagauta buvo 🙂
tarkuotassuris parašė:
Ryškesnis ir žymiai
catanail parašė:
Aš dabar laukiu bent kelios valandos, kad praeitų ir dar įkelsiu 🙂
ŠurumBurum parašė:
Nu tikrai ryškesnis. Akių laužyti nereikia 🙂
Man prieš tai buvęs nėštumas su CC rodė vos vos matomą juostelę, o po kelių val iš…
Man kaip kažkas pasakė, kad visi testai džiūdami biški blanksta, nes čia efektas kaip su šlapiais rūbais arba šlapiais plaukais. Kol šlapia atrodo tamsiau, kai džiūna šviesėja. Patikrinsiu šitą teoriją neužilgo 😅
Pipirelis parašė:
Man tai ir ne per plauką ryškesnis🤗
Linkiu tvirto žirniuko🍓
Dar galvoju, o gal pačių testų kokia minimali paklaida yra? Gal vieni truputį daugiau pigmenti turi, kiti mažiau. Nu žodžiu, bus matyt 😅
Uogelė15 parašė:
Ryškesnis ir žymiai
Geras, kad jūs matot, nes aš jau nuo žiūrėjimo į tas juosteles nebesuprantu ar aš normaliai matau ar man vaidenasi 😂
tarkuotassuris parašė:
Man atrodo, kad tikrai ryškėja
Sveikos, planiukes
Atejo eile antram beibiui
pirmagimei tuoj metukai, jos laukem 3 metus, du persileidimai. Praeita savaite ketvirtadieni iseme spirale ( nezinau kodel ja dejaus isvis, kai pirmosios tiek laukt reikejo, matyt baime po gimdymo 😀) o sestadieni jau pagavau ov testais, bet kraujuoju🤷♀️ klausimas mano yra kaip sekesi po spirales isemimo? Kada susitvarke ciklas? Kada pastojot?😊
tarkuotassuris parašė:
Yesssss ❤️❤️❤️❤️❤️
tarkuotassuris parašė:
Na tikrai ryskiau siandienis atrodo🤩
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai