Good parašė:
Matau, kelinta dp jums?
Pagal menesines 8 dpo
O pagal nuspejama ov 9-10
Good parašė:
Matau, kelinta dp jums?
Pagal menesines 8 dpo
s890507s parašė:
Pagal menesines 8 dpo
As si cikla ramiai laukiu, iki mm dar 6 dienos, pojuciu labai nejauciu kazkokiu, tik krutys kitokios negu praeita cikla ir aplamai visada. Gal treciadieni su ankstyvu prasitestuosiu. O jus sveikinu tyliai ;)
Good parašė:
As si cikla ramiai laukiu, iki mm dar 6 dienos, pojuciu labai nejauciu kazkokiu, tik krutys kitokios negu praeita cikla ir aplamai visada. Gal treciadieni su anksty…
Ačiū
o jums linkiu pamatyti dvi juosteles
Na ką aš po pirmojo savo vizito, žirniukas gimdoje, širdelė plaka, atitinka +- laiką pagal mm. Tik ginekologė pasakė, jog yra hematoma ir galiu pakraujuoti, kad neišsigasčiau, daugiau nieko neaiškino, o ir aš iš to streso nieko daugiau nepaklausiau. Merginos ar jums teko susidurti su hematoma? Ar reikėtų sunerimti? Galvoju gal privačiai nueiti, arba keisti ginekologę, nes man norėtųsi daugiau paaiškinimo kai pirmas nėštumas. Nes pagal jos pasakymą, kad nepergyvenk jeigu biški pakraujuosi, atrodo lyg čia nieko tokio baisaus, bet ar iš tikrųjų? Nuraminkit mane
s890507s parašė:
Labas rytas visgi neištveriau iki antradienio ir pasidariau šiandien dar biena testa. Jis truputi ryskesnis tai ir nufotkinti pavyko 😍 fotografuota praejus 3 minut…
Sveikinimai! 😍
Aš šią naktį šios firmos ir panašaus ryškumo testą susapnavau 😅
Agnyte1993 parašė:
Na ką aš po pirmojo savo vizito, žirniukas gimdoje, širdelė plaka, atitinka +- laiką pagal mm. Tik ginekologė pasakė, jog yra hematoma ir galiu pakraujuoti, kad nei…
Turiu hematomą nuo 9 sav., tikrai bijoti nereikia.
svarbu laikytis gydytojos rekomendacijų, turėjo pasakyti, kad vengtumėte fizinio krūvio ir lyt. santykių bent kurį laiką
barbytukas parašė:
Sveikinimai! 😍
Aš šią naktį šios firmos ir panašaus ryškumo testą susapnavau 😅
Ačiū. As tik dabar galvoju kaip skaiciuoti pagal mm ar pagal ov data nestuma? Nes jei pagal
Mm tai terminas gruodzio 1 😅
Spalvotuke parašė:
Turiu hematomą nuo 9 sav., tikrai bijoti nereikia.svarbu laikytis gydytojos rekomendacijų, turėjo pasakyti, kad vengtumėte fizinio krūvio ir lyt. santykių bent …
Sakė, tik dėl svorių ir rankų kilnojimo, bei visų karštų vonių, daugiau nieko nepasakė. Apie lytinius santykius iš viso net neužsiminė... Galvoju gal privačiai nueiti, jog nuramintų
s890507s parašė:
Ačiū. As tik dabar galvoju kaip skaiciuoti pagal mm ar pagal ov data nestuma? Nes jei pagal
Skaičiuojama nuo mm pirmos dienos, kaip suprantu ☺️
s890507s parašė:
Nuo mėnesiniu pirmos dienos skaičiuojama ☺️
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai