s890507s parašė:
Mano lygiai toks pat dabar ziurint tik kad neiseina nufotkintimatau jusu vaiduokliuka tikrai
Aš irgi vos nufotkinau 🫣 na bandysiu dar rytoj ryte, tikiuosi jau bus ryškesnis 🤞❤️ Jums irgi linkiu to paties ❤️
s890507s parašė:
Mano lygiai toks pat dabar ziurint tik kad neiseina nufotkintimatau jusu vaiduokliuka tikrai
Aš irgi vos nufotkinau 🫣 na bandysiu dar rytoj ryte, tikiuosi jau bus ryškesnis 🤞❤️ Jums irgi linkiu to paties ❤️
Lauryyt_ parašė:
Ačiu
as jei istversiu palauksiu iki antaradienio nes nusipirkau tik 5 testus 😅 nors sakiau kad be mm dienos nieko nepirksiu neiskenciau
s890507s parašė:
Ačiuas jei istversiu palauksiu iki antaradienio nes nusipirkau tik 5 testus 😅 nors sakiau kad be mm dienos nieko nepirksiu neiskenciau
Aš dar vieną turiu, tai pagadinsiu, sakiau reiks dar nusipirkti jei paryškės 😅
tinaa98 parašė:
Sveikos, merginos,
užregistravo mane atlikt NIPT, kai pagal mm bus 10+4, o echo matavimu 2 dienom maž…
Logiskai mastant- DNR turime nuo pat to momento, kai uzsimezga musu gyvybe. Neteko girdeti/susidurti su tokiu atveju kaip "neuzteks vaisiaus DNR". Buna, kad del tam tikru kontrindikaciju kartojamas NIPT tyrimas, bet, manau, cia ne Jums skirtos istorijos 🌞🌞🌞🌞🌞 bukit rami. Jei gydytojai- genetikei pasirodys per mazas terminas, ji tikrai ji perkels i velesni pasimatyma 🤍
kjustina659 parašė:
Ech o mano testai balti nors mm penktadienį turejo būti, matyt tiesiog pasiklydo kažkur 🤦♀️🙄
Kol mm nėra dar yra vilties❤️ man mm ir turėjo būti 14, 15 dieną bet vis nėra. Jaučiuosi tokia siunki. Jei nepasirodys tai ryt ryte atsikėlusi darysiu vėl NT dar turiu vieną 🤭
tinaa98 parašė:
Sveikos, merginos,
užregistravo mane atlikt NIPT, kai pagal mm bus 10+4, o echo matavimu 2 dienom maž…
Jei neužtenka pakartoja nemokamai ☺️
Lauryyt_ parašė:
Aš dar vieną turiu, tai pagadinsiu, sakiau reiks dar nusipirkti jei paryškės 😅
As tai turiu dar 4 bet sakiau kas antra diena testuosiuosi jei nervai islaikys 😅😅😅
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai