Good parašė:
Lauksim testuko![]()
Galvojau iki mm ištempti nesitestavus, bet savo kantrybę labai abejoju 🙈 tai gal pirmadienį gadinsiu 😇
Good parašė:
Lauksim testuko![]()
Galvojau iki mm ištempti nesitestavus, bet savo kantrybę labai abejoju 🙈 tai gal pirmadienį gadinsiu 😇
Mysan parašė:
Kai nieko nesitiki tai kantrybės gal ir būna, bet jei tikiesi ir paskuj pamatai kažką dar, na tada ir prasideda 😀
Mysan parašė:
Aš irgi sakiau pirmadienį gadinsiu, bet ko gero ryt bandysiu ryte 🙈 bus 9 dpo 🤞 vyras sakė jau net testo nereikia ir taip aišku, šiaip retai jis ką nors prognozuoja, įdomu vien dėl to pabandyti
EliNora parašė:
Aš irgi sakiau pirmadienį gadinsiu, bet ko gero ryt bandysiu ryte 🙈 bus 9 dpo 🤞 vyras sakė jau net testo nereikia ir taip aišku, šiaip retai jis ką nors prognozuoja…
O dėl ko jis prognozuoja? 😊
Good parašė:
O dėl ko jis prognozuoja? 😊
Pagal nuotaikas mano, dieną labai pogulio miego traukia, dažniau pasakiau, kad smirda iš darbo grįžęs 🤣🤣🙈
FairyLuna parašė:
Merginos, ar livsane kasetiniai linkę į išdžiuvimus? Apie juostelinius žinau, bet apie kasetinius girdėjus, kad tikrai neblogi. Viršutinis šiandienos, apatinis dary…
Kad ir kiek dariausi livsane kasetinius, tai tikrai nei išdžiūvimo nemetė, ir ardžiau ir fotkinau visais kampais. Kai nėra, tai nėra, nepribūrė
tai jums panašu lenda kažkas
Marche parašė:
Kad ir kiek dariausi livsane kasetinius, tai tikrai nei išdžiūvimo nemetė, ir ardžiau ir fotkinau visais kampais. Kai nėra, tai nėra, nepribūrėtai jums panašu l…
Labai norisi tikėt🤞🏻
EliNora parašė:
Pagal nuotaikas mano, dieną labai pogulio miego traukia, dažniau pasakiau, kad smirda iš darbo grįžęs 🤣🤣🙈
Jums bent požymiai kažkokie yra, o man nieko nei pms, nei nėštumo 🤷🏼♀️ nugara gal dažniau darbe užeina mausti, na bet tai nurašau darbui.
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai