Aš su vyru skorpionai. Labai norėjom irgi skorpiona, bet turėsime svarstyklias. Aplinkoje neturiu tokių žmonių, bet manau ne zodiako ženklas svarbiausia.
Sveikinu visas sulaukusias gerų žynių. O kitoms linkiu nenuleisti renkų.
V J J parašė:
Aš su vyru skorpionai. Labai norėjom irgi skorpiona, bet turėsime svarstyklias. Aplinkoje neturiu tokių žmonių, bet manau ne zodiako ženklas svarbiausia.…
Svarstykles vieni bjauriausiu 🤣 bent jau mano aplinkoj 😃
Spalis123 parašė:
Svarstykles vieni bjauriausiu 🤣 bent jau mano aplinkoj 😃
Drisciau papriestarauti:)))
Sveikinu visas, kurių svajonės pildosi 🤗 Nuoširdžiai džiaugiuosi už jus. Mano ciklas nenormalus nuo to laiko kai pradėjom planuoti. Buvo daug permainų gyvenime. Ciklas nuo 33 iki 50 dienų. Nors būdavo 28 dienos. Užsiregistravau pas ginekologę ir rimčiau pradėsiu tyrymų maratoną. Vis tik įdomu kas čia su manimi darosi. Šios dienos testas rytinis. Pagal programėlę kada turėjo būti vaisingos dienos visai nesutapo. Laukiu mm kovo 15 d. 47 ciklo dieną 🤷🏼♀️ Gal ir anksčiau.
fėja32 parašė:
Aš irgi prieštaraučiau
fėja32 parašė:
Aš irgi nesutinku, visi mano pažįstami svarstyklės - gero charakterio
slaputia parašė:
Aš irgi nesutinku, visi mano pažįstami svarstyklės - gero charakterio![]()
As pati esu svarstykles ir galeciau drasiai apir save pasakyti,kad mano charakteris nuostabus apart to kad yra sunku kartais nuspresti ka nors,ar pasirinkti,tada isijungia didelis dvejojimas
bet siaip svarstykles yra labai draugiski,empatiski ir svelnus zmones,linke padeti kitiems:)))
Gab342 parašė:
Labaa rytas, klausiu dar kartą, nes atsakymo negavau. 🙉 Ar vyras gali kartu gerti difolin folio rūgštį? Skaičiau, kad vaikams galima, tai ir vyrams gal būtent difol…
Aš manau, kad nieko tokio, ten ta pati folio rūgštis tik su d vitaminu. Mano ginekologė minėjo, kad folio rūgštį galiu ir vyrui duoti, tikrai nepakenks🤔