mrs.kn parašė:
Gal dvynukai? :))
Bet hcg tai normalus sakyciau ir nekyla
4 kart daugiau , graziai dvigubeja
mrs.kn parašė:
Gal dvynukai? :))
Bet hcg tai normalus sakyciau ir nekyla
4 kart daugiau , graziai dvigubeja
Spalis123 parašė:
As kazkur skaiciau, jei mergaite tai nestumo testai ankscisu vaiduokliuka meta. Jei berniukas, tai menesiniu diena gali net dar nerodyt![]()
Pas mane atvirkščiai buvo,su mergaitę ilgai nesirodė 😁
hopes parašė:
Labas visoms. Pastebėjau kažką panašaus į gleivių kamštį, be kraujo. Nieko neskauda ir nekraujuoju. Ar turiu sunerimti? Dabar yra 8 savaitės. Sergu covidu..…
Nu tai gal kokios išskyros? Juk viskas keičias, hormonai ir panašiai. Pasiskambinkit gydytojai, ji jums atsakys. Būtų persileidimas iš kart suprastumėt dėl pilvo spazmavimo ir kraujo
Kauniete33 parašė:
Gal kas turit kokių atsiliepimų apie Gyd. Violeta Lekiene , Kaunas
https://www.tevu-darzelis.lt/skaiciuokles/nestumui/akuseriai-ginekologai/liekiene-violeta/
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/liekiene-violeta
Niekad nesekiau kuno temperaturos kaip kinta kai ivyksta ov ir pan, bet dabar del tu viduriu ir kazkokia durna siaip nuojauta sugalvojau pasimatuot, mano iprastai temp buna 36,2-36,4, o dabar 36,9, blemba vis isisvajoju kad gal uzkibo bet nenoriu poto nusivilt🙈😀 einu is proto si men😂😂 atleiskit uz spama grupeje😀
Honorata123 parašė:
Ar tiesiog aukstesne temp laikosi iki mm jei ov ivyko?😀
Bazinė kūno temperatūra po ovuliacijos pakyla ir nukrenta iki mm likus 1-2 dienoms, bet ją reikia matuoti rytais vos atsikėlus, dienos metu nėra prasmės matuotis, nes nuo judėjimo ji ir taip pakyla
O kuri tau dpo? Gal jau verta testuką pagadint, m? 😌
kiviukas parašė:
Bazinė kūno temperatūra po ovuliacijos pakyla ir nukrenta iki mm likus 1-2 dienoms, bet ją reikia matuoti rytais vos atsikėlus, dienos metu nėra prasmės matuotis, n…
Aaaa as cia sakau jau einu is proto😂😂 tai cia nieko nereiskia tada, man dar iki mm savaite gera, o siandien dar tik 6dpo, tai galvoju istempt iki penktadienio kai bus 9dpo, bet siandien ir kazkokia skausminga krutine, zodziu viskas darosi 😂😂😂 beje kiviuk kaip tu gyveni?🌸
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai