Mergarita parašė:
Džiaugiausi ir aš, bet teko nusivilti nors prg buvo labai geeras 🫣 tiesiog gal vyro turtas ten nebuvo reikiamu laiko ir reikiamoj vietoj 😁
Tikrinsim vyro turtą vadinasi sekantį kartą 😁 nes dar netikrintas 🫣
Mergarita parašė:
Džiaugiausi ir aš, bet teko nusivilti nors prg buvo labai geeras 🫣 tiesiog gal vyro turtas ten nebuvo reikiamu laiko ir reikiamoj vietoj 😁
Tikrinsim vyro turtą vadinasi sekantį kartą 😁 nes dar netikrintas 🫣
Spėju, kad vyksta šiandien implantacinis kraujavimas, patepliojo šiek tiek , jokių skausmų nieko, išskyrus spenelių, kaip ir ryte rašiau skausmas 🤔 galvoju, kada verta NT gadinti jei tai inplantacinis? 🤗 Pagal mane +- savaitė iki mm.
Na nebent dar čia pramuš ir tada bus tiesiog sutrumpėjęs ciklas.🤔
Tai būtų galima visiems kalėdų proga teigiamus nt dovanot, nereiktų sukt galvos ką pirkt 😁
Melynoji parašė:
Ziuriu nemazai cia musu nelaukianciu mmm antroj sios savaites pusej![]()
Melynoji parašė:
Ziuriu nemazai cia musu nelaukianciu mmm antroj sios savaites pusej![]()
Pradžioj galvojau viena kita tik, bet dabar matau jau dauguma 😇
Liuks parašė:
O šiaip, buvau pradėjus gert 5g folio rūgštį, bet taip ir neužbaigiau kurso. Reiks pabaigt gert. Gal dar kokius vitaminus rekomenduotumėt?
Folis, D, zuvu taukai.
Na man 11CD, naudoju si cikla conceive ir OV testus, nors siaip OV visada jauciu ir stipriai, bet noris isitikinti ar tinkamom dienom yra atliekami nd🙏 Taip pat maciau, kad yra nemazai merginu irgi nusipirkusios conceive, idomu kaip bus visu rezultatai, pasibers gal visoms ||😁
Jurintaaa parašė:
Kaip sekėsi? Ar išrašė prg jums?
Israse prg zvakuciu, apziurejo su echoskopu, tai mato dar puslyte🥹
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai