Giedrė. parašė:
Aš nieko nemataubet jums lyg 4 dpo? Dar begalė laiko kažkam išlysti
![]()
Nes nėra ir kam matytis, 8dpo
Giedrė. parašė:
Aš nieko nemataubet jums lyg 4 dpo? Dar begalė laiko kažkam išlysti
![]()
Nes nėra ir kam matytis, 8dpo
Labas visoms🙂 mane gyvenimas daužo kaip turi būti. 😅😅 paskutinės mm buvo spalio 5. Su vyru susitarėm,kad padirbėsim,nu jau keli mėnesiai dirbom ties leliuku 😅 tada netikėtai 21 pradėjau vėl kraujuoti,gausiai,su krešuliais. Žiauriai nuliūdau,nes galvojau vėl iš naujo reikės bandyti. Vakar turėjau vizitą pas gydytoją dėl gimdos kaklelio vėžio tyrimo,tuo pačiu paklausė ar noriu ir echo pasidaryt. Pagalvojau kodėl gi ne🙂 aptarėme kelis paskutinius mėnesius,kaip sekėsi po pirmojo gimdymo ir pan. Nu jau paimė tepinėlį,sako na paziurekime kas viduje. Gydytoja sako,tai kad tu dabar laukiesi,taip,tikrai laukiesi,sveikinu.😅 aš vos nepašokau nuo tos kėdės 😀 bet tada pradėjus tyrinėti,pamatėm antrą maišelį. Iš pradžių pagalvojau,kad gal dvyniai,bet daktarė dar negalėjo tiksliai pasakyti,nes nėštumas labai mažas. Paminėjo,kad galbūt galėjo būti dvynys,bet pasišalino,arba tai hematoma. Išrašė progesterono ir magnio. Liepė dar priduoti kraują ir šlapimą. Visa laiminga sėdžiu,laukiu kol priduoti viską,o tik užėjus į wc,žiū kapsi kraujas vėl. Pradėjo skaudėti pilvą. Seselė liepė vėl luktelti,daktarė apžiūrės dar kartą. Po maždaug 5min pakvietė dar kartą padaryti echo. Daktarė nuramino,kad viskas kolkas vietoje. Vaisius aktyvus. Sakė normalu,kad yra skausmas ir kraujavimas,bet jeigu kraujuosiu 3 dienas vėl liepė pasirodyti. Ir džiaugiausi ir verkiau važiuodama namo,nes bijau,kad nepabėgtų per tokius kraujavimus,bet bandau tikėti,kad viskas bus gerai. Linkiu visoms sėkmės bandymuose,ir kam jau užkibo 😊 leliukai jėga 😁
Tikniekamnesakyk parašė:
Labas visoms🙂 mane gyvenimas daužo kaip turi būti. 😅😅 paskutinės mm buvo spalio 5. Su vyru susitarėm,kad padirbėsim,nu jau keli mėnesiai dirbom ties leliuku 😅 tada …
24 ciklo dieną jau echoskopu mato? Wow😀 mano paskutinės mėnesinės spalio 4, dar nei teigiamo testo nėra😀
RauDonoji parašė:
24 ciklo dieną jau echoskopu mato? Wow😀 mano paskutinės mėnesinės spalio 4, dar nei teigiamo testo nėra😀
Bet galbūt jau daugiau laiko nei 4 sav., gal ne mėnesinės buvo tą spalio 5 d., nes man ir neįtikėtina, kad vaisius aktyvus
gjete parašė:
Bet galbūt jau daugiau laiko nei 4 sav., gal ne mėnesinės buvo tą spalio 5 d., nes man ir neįtikėtina, kad vaisius aktyvus![]()
Blem, nedaskaičiau šitos vietos😀 tai kiek to laiko nesakė? Jei vaisių skaičiui nustatyt per mažas nėštumas, bet vaisius aktyvus?
Tikniekamnesakyk parašė:
Negalėjo pasakyti kiek tiksliai savaičių,tas man irgi keistai pasirodė,bet ji įvardino,kad tikriausia jau artimai 5 savaitei.
Ir sakė vaisius aktyvus? Čia embrionas, ne vaisius😊 gal ne taip supratot
Na embrionas ir vaisius yra du skirtingi žodžiai,kurių kažin ar sumaišysi.😀 Bet aš kai buvau su pirmagime laukime,mano pirmas echo irgi buvo 5 savaičių,tai viskas labai panašiai matėsi,bet širdies tikrai dar nematė😊 bet žodžiu,tiesiog norėjau pasidalinti vakar dienos įspūdžiais. Jausmų buvo tiek daug,kad net supykino 🥲😅
Tikniekamnesakyk parašė:
Na embrionas ir vaisius yra du skirtingi žodžiai,kurių kažin ar sumaišysi.😀 Bet aš kai buvau su pirmagime laukime,mano pirmas echo irgi buvo 5 savaičių,tai viskas l…
Laba, na svarbu viskas dabar gerai 😇
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai