2025.05.30 09:47 (prieš 1 m.)
Lana parašė:
Baikit gąsdinti jūs moteris dėl progesterono ir siūlyti jį gerti vos tik pakrenta. Tik visiškai mažoji dalis nėštumų nutrūksta dėl būtent progesterono trūkumo. Nutr…
Aciu uz graziai išdėstyta nuomone. Mano pirmas nėštumas nutrūko tikrai ne dėl PRG. Aš neturėjau persileidimo ar skausmų ar tepliojimų anksčiau, dėl ko man šį kart reiktų realiai panikuot dėl progesterono. Aš apsidraudžiant prg seku savavališkai, iki kol pasirodysiu pirmam vizitui. Nors ir priežasties jo sekti neturiu, nes jaučiuos puikiai, labai džiaugiuosi nėštumu, bet tikrai viską daro baimė kazka praleist ar nepastebėt. 🫠 Todėl gerti prg kol jaučiuosi gerai, tikrai be gydytojos pritarimo nepradėčiau. Galbūt čia viskas normalu ir skaičiai vėl pakils , nes kitaip hcg taip gerai neaugtų.
Manau su tais prg sekimais pasidariau tik meškos paslaugą dėl papildomo streso. Galėjau nedaryti kaip ir pirmąjį kartą ir būtų buvę ramu. Nezinau kaip ant tos mados užlipau. O dabar vistiek knietės sužinot pakils jis ar ne 🙄
musuudrabuziai parašė:
Mergaites po ginekologes su blogomis naujienomis nėštumas ne gimdoje važiuoju į ligoninę 🥹🥹🥹🥹
Vargeli... užjaučiu jog šitaip nepasisekė..laikykitės! 🥹❤️