2025.05.29 22:37 (prieš 1 m.)
Kotryna_ parašė:
O tada sekėte PRG?
Nesekiau, dariausi vienintelį kartą kartu su hcg apie 5 sav, prg buvo 56 ar kažkas panašiai. Dariausi tiesiog pati nieko neliepiama. Tyrimus rodziau gyd, nieko blogo nesakė, o pagal poliklinikos tyrimus viskas buvo netgi labai gerai. Vaikščiojau įprastai į echo kas kelias sav ir viskas augo puikiai. Deja nėštumas pirmą kart susiklostė liūdnai, be jokių simptomų nustojo vystytis ir vaikščiojau 3 sav nieko nejausdama, su visais nėštumo simptomais kaip įprasta.😕 Bet po abrazijos rašė kad įtariama vystytis nustojo dėl genetikos neatitikimų, ten kazkaip vadinosi.😔
Bet tai nebuvo persileidimas.. aš žinoma kai paskaitau kitų merginų tyrimus, kai prie 56 prg jau išrašo papildomai vartot pagalvoju, galbūt ir man reikėjo, bet čia visai kiti dalykai, jei dėl genetikos vaisius nustoja vystytis tai tik atitolini baigti. Todėl net jei ir dabar jį vartočiau neaisku kaip baigtųsi, garantijų nėra tokiam mazam nėštume išsiaiškinti ar vaisius bus sveikas.
O man ir be papildomo prg vartojimo vaisius ilgai toliau be jokiu blogu ženklų tąkart laikėsi, tik deja jau be gyvybės ženklų. Nešiojau ilgai. Suzinojau kai ruošiausi Niptui.
Ir aš nežinau, galbūt ir tą kartą man šokinėjo progesteronas aukštyn zemyn.. juk dariausi tik vieną kartą.. o si jau specialiai kartojau 4 kartus. Nuo pirmojo jis tik didėjo 48,87. Paskui 75,44. Tada 78,33. Dabar 46,37. Todėl susiduriu pirmą kartą su tais prg stebėjimais ir tuo kritimu. Bijau kad ši antrą nėštumą jis man kojos nepakištų. Nes jeigu šis nėštumas genetiškai bus geras, bet tiesiog progesteronas viską suknis, tai neatleisiu sau jeigu būsiu tai praleidus pro akis ir nk nedarius. Bet aš manau, kad pirmiausia sulauksiu kitų atsakymų, rytojaus, dar pirmadienį pabandysiu pasidaryt, ir tada trečiadienį žiūrėsiu su ginekologe. Kol jaučiuosi iš esmės gerai tol savavališkai negersiu. Noreciau, bet reikia sulaukti kitu tyrimu ir gydytojos nuomonės.
Siandien visai nusimušiau nuotaika, atrodo net nuo įtampos maudžia mano dešinį šoną . Aisku silpnai kaip ir pries kelias dienas, tai čia nieko blogo tame, tiesiog atrodo pradėjau jaust susinervinus