GretaC parašė:
Mes visus myliukus vakare darom nes tiesiog ne ryto žmonės 😂 žinoma ne kiekvieną dieną. Ir nepuolu iškart bėgti praustis, visada kiek paguliu. 😅
Dėl kraujospūdžio tai žiūrėk Greta,nepakartok mano istorijos. Čia laaaabai rimta.
GretaC parašė:
Mes visus myliukus vakare darom nes tiesiog ne ryto žmonės 😂 žinoma ne kiekvieną dieną. Ir nepuolu iškart bėgti praustis, visada kiek paguliu. 😅
Dėl kraujospūdžio tai žiūrėk Greta,nepakartok mano istorijos. Čia laaaabai rimta.
coliuke21 parašė:
Man sake,kad ir per nestuma juos testi butu galima,bet nezinau kazkaip bijočiau. Turbut nutraukciau juos..
Nutraukti staiga negalima...
Lainė123 parašė:
Labas, panašu, kad mm baigėsi, kiek dienų jums būna intensyvus kraujavimas? Ir apskritai kiek dienų būna mm, nes man dvi dienas gausiai, vakar biški, čia vos vos, …
Oi man būdavo ir penkuos ir septynios dienos. Bet čia iki pastojant. Dabar visiškai kitaip. O aš jau nebegaliu. Praktiškai kas antrą naktį ar jau vos ne kiekvieną nemiegu. Šianakt prabudau 01:30 ir viskas. Užmigau tik penktą ryto. O dabar mirštu,kaip nėr jėgų,o darbų pilna.... 🙈
Lainė123 parašė:
Labas, panašu, kad mm baigėsi, kiek dienų jums būna intensyvus kraujavimas? Ir apskritai kiek dienų būna mm, nes man dvi dienas gausiai, vakar biški, čia vos vos, …
Laba, 1 dieną negausiai, antrą plaukiu, trečią negausiai ir poto teplioja
Nepasiduodanti parašė:
Zinauuuu 🫣
Man dar nuo karščio būna siektiek padidėja, nepernesu karščio, silpna būna. Nu vasara bus smagu ...
Nepasiduodanti parašė:
Oi man būdavo ir penkuos ir septynios dienos. Bet čia iki pastojant. Dabar visiškai kitaip. O aš jau nebegaliu. Praktiškai kas antrą naktį ar jau vos ne kiekvieną n…
Neduodi savo kūnui pailsėti 😔
Lainė123 parašė:
Neduodi savo kūnui pailsėti 😔
Tai kad nesigauna. Juk galėjau miegot,nu bet kur tau... akys stačios.
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai