Happy_days parašė:
Na pas mus tik 1 myliukas buvo per vaisinga diena, toliau mes pavarge ir nenorim, tai nezinau paziuresime, nededu tikrai labai dideliu vilciu kad kibo😊 man siandien…
Man taip pat 2cd.😉 Linkiu mums ryškių ||🥰
Happy_days parašė:
Na pas mus tik 1 myliukas buvo per vaisinga diena, toliau mes pavarge ir nenorim, tai nezinau paziuresime, nededu tikrai labai dideliu vilciu kad kibo😊 man siandien…
Lainė123 parašė:
labukas, stebėjau forumą, bet į niekur nesikišau, šis ciklas mane žiauriai užstresino, buvau labai liūdna,pikta, penktadienį taip susipykau su draugu, užsišikau, sa…
Sveika, sugrizusi!🫶🏼 kaip tik vakar apie tave kazkodel pagalvojau ir va siandien sugrizai pas mus💪🏼 visos perejom ta pati, kai dedi daug vilciu, o nepavyksta- nusivylimas buna daug stipresnis, o dar ir mes visos nuolat "kabina aki, nenusivilk per anksti ir pan.", bet sulauksi ir tu savo zirniuko. Maciau rasei del sekso vaisingu periodu, as asmeniskai tikrai ir nerekomenduoju ir nezinau ar tikrai buna noro kieviena diena spaust save 😀 dar nepamirskim to, kad per vaisinga langa didzioji dalis minciu buna "gal si karta uzkibs" kas tikrai apsunkina viska😀Tikrai pats tas yra ir kas antra diena. Man uzkibo pasimylejus diena ar dvi pries ov pika, tada piko metu ir dvi dienos po😀 Jei jau bus lemta ta cikla isvysti II tai turbut ir vieno karto uzteks
Džesikė parašė:
Oj tai kartu testuosimes ❤️
LadyBubu parašė:
O man visai patiko kinoečių testai, dežutė už 99cnt, 25 vnt . Pagavau piką kuris atitiko visus pojučius ,šiandien ov..vakar kb buvo, krutinė jautresnė 🥰
…
Patiko ir man jie🙂 tik jau ne 99cnt, gerai būtų 😄 šį ciklą nepirkau, nors viliojausi, užteks likučių, kai mažiau turi pradedi taupyt😄 šiand 7cd, atsiėmiau conceive lubrikantą, pradėsim darbuotis, libido po praeitos ov dingo visiškai😀 kviečiu atgal, praeitą ciklą pradėjau gert vitaminų b kompleksą, difolin baiginėju antrą lapelį
Laba diena, merginos. Man siandien kaip ir ov diena turi but, bet nesu tikra. Kaip ir minejau galimai turejau priesovuliacini kraujavima
3 dienas, ryt varau pas gine, paziuresim, ar pasakys, kad ivyko ov ar ne. Na ir ar cista isnyko. I si cikla ziuriu kiek pesimistiskai, nei kb buvo daug,lyginant su anuo ciklu, kai plaukiau nuo kb, nei didelio noro. Nu toks siaip sau ciklas, nezinau
bet visa sirdim noreciau kad tai vestu i II 🥺🤞
Saule2828 parašė:
Sveika, sugrizusi!🫶🏼 kaip tik vakar apie tave kazkodel pagalvojau ir va siandien sugrizai pas mus💪🏼 visos perejom ta pati, kai dedi daug vilciu, o nepavyksta- nusiv…
Labai malonu, kad visos taip nuoširdžiai rašot 🌷 manau, kad į ana cikla žiūrėjau, kaip va dabar jau tikrai, nes belekiek pastangų ir tada viskas subliuško, dabar tikrai taip nedarysiu, ov pagaudysiu, padarysim myliukų ir bus kaip bus, nes supratau, kad nereikia užsiciklinti, kad va dabar jau bus, paleidžiu viską sava vaga 😊
GretaC parašė:
Mes visus myliukus vakare darom nes tiesiog ne ryto žmonės 😂 žinoma ne kiekvieną dieną. Ir nepuolu iškart bėgti praustis, visada kiek paguliu. 😅
Smagus tavo laukimas 😍 sako, kad pastojus seksas kuriam laikui neįdomus 😀 pas mus rytiniai tik savaitgaliais, o ov taip išpuolė, mes šiaip irgi vakariniai labiau 😀 bet kita savaitgali , jei orai leis, varysim prie jūros, reikia biški duoti kūnui ir mintims pailsėti 😊 tai teks testuotis ten, nes bus apie kelios dienos iki ov likę 😀
Nepasiduodanti parašė:
O aš tikiu,kad pas gyditoja viskas bus ok. Na oj,gal ir ras kokę problemėlę,bet tada žinosit kodėl nesisekė iki šiol ir dėsit pastangas,kad hą pašalint. Mastykit ta…
Turiu aš tų problemėlių 🤦♀️ AFS,prolaktinas, NK. Pas K einu būtent dėl aukštų nk nes vaisingumo daktarai nelabai su jais moka tvarkytis.. o kadangi jie dar daugiau pakilo tai nebegaliu jau ir pati pastoti🤷♀️ žiūrėsim ką sakys. Ačiū už paramą ❤️ Jūs čia visos nuostabios
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai