Leonarda parašė:
Na ca pakartojau ryte dar. Bet tikrai iš vakaro ryškesnis buvo
Tai,kad čia net klausymų nekyla. 😀Sveikinu 🧡
Leonarda parašė:
Na ca pakartojau ryte dar. Bet tikrai iš vakaro ryškesnis buvo
Tai,kad čia net klausymų nekyla. 😀Sveikinu 🧡
Gabukasb parašė:
Atsiprašau, gal ir būsiu nepopuliari, bet nemanot, kad reiktų duot organizmui truputį atsigaut ir pailsėt? 🙈 visgi daug patyrė jūsų organizmas pastaruoju metu ir ti…
Aš ten nieko jau net nebekomentavau... Bet paantrinsiu jums. Ir... Kaip šiaip moteriai nėra to savisaugos instinkto. Save truputį pasaugot, leist atsigaut. Viskas ok po mėnesio, dviejų. Bet ne kelios dienos, kai nustoji kraujuot.
Bet kokiu atveju sėkmės kiekvienai, su jos pasirinkimais.
Saulė Danguj parašė:
Aš ten nieko jau net nebekomentavau... Bet paaitsinsiu jums. Ir... Kaip šiaip moteriai nėra to savisaugos instinkto. Save truputį pasaugot, leist atsigaut. Viskas o…
Brangios moterys, Aciu Jums uz izvalgas, komentarus, palaikyma ir nuomone ❤️ Visus komentarus skaitau ir vertinu. Tikrai nesakysiu, kad as teisi o jus ne.. Bet kiekviena renkames pagal save.. kaip ten bebutu nesam mes gydytojos, o cia susirenkam viena kita isklausyti, patarti, pasidalinti info ir t.t kas vienai yra priimtina, kitoms bus atvirksciai dar kitos isvis nuomones netures. Visos mes skirtingos ir mastom skirtingai. As rupinuosi tiek savo sveikata tiek emocine bukle, as nusprendziau nesisaugoti, pasikonsultavus su gyd. Bet tikrai vertinu Jusu visu nuomone ❤️
saulyte989 parašė:
Dar pridursiu, kad as daug skaitau, domiuosi ir t.t cia ne siaip ai dzin darysiu taip.. ne, cia pasverus visus - ir +
O hcg jums jau nusinulino? testai neigiami?
saulyte989 parašė:
Dar pridursiu, kad as daug skaitau, domiuosi ir t.t cia ne siaip ai dzin darysiu taip.. ne, cia pasverus visus - ir +
Aš labiau domėčiausi apie planavimą po jūsų vartotų vaistų gimdai išsivalyti, juk buvo naudota intervencija, nebuvo visiškai natūralus persileidimas
barbytukas parašė:
O hcg jums jau nusinulino? testai neigiami?
Taip jau neigiami nt testai.
Karoole parašė:
Aš visad svajojau dvynukų, tai dabar norėčiau bent pametinukų![]()
Tik va dabar kažkaip tas planavimas net sudėtingesnis atrodo 🤣
Aš auginu pametinukus (beveik), tai pamenu su dukra pastoti pavyko per kokius 6-7men turbūt, o su antru - jau buvo grįžę mm, dar maitinau, bet kai nusprendėm tai ar vienas ar du ciklai. Kažkokia miglota atmintis, nes nelabai ir sekiau 😃 Bet buvo labai geras sprendimas! Pajaučiau tada nėštumą labai per tai, kad žindant dukrą pradėjo skaudėti spenelius. Tai nutraukiau žindymą dar pirmam trimestre.
saulyte989 parašė:
Brangios moterys, Aciu Jums uz izvalgas, komentarus, palaikyma ir nuomone ❤️ Visus komentarus skaitau ir vertinu. Tikrai nesakysiu, kad as teisi o jus ne.. Bet kiek…
saulyte989 parašė:
Nu gerai, bet bent nesigirkit, neerzinkit bei neklaidinkit kitų. Nors labai tikiuosi visos supranta, kad tai nėra tinkamas pavyzdys nei vyro elgesio, nei moters mąstymo po tokių patirčių bei intervencijų. Dar labai faina būtų, kad nekeltumėt 2016 metų kažkokių fishy fake šaltinių. 🙈
15 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai