Leonarda parašė:
Negaliu patikėti. Visada nesidau testų laukiu mm, šiandien turėjo prasidėti. Pasiskaičiau dabar kad rašot, jog vakare gerai rodo. Nu aj galvoju pasidarysiu, nors jo…
Sveikinimai
Leonarda parašė:
Negaliu patikėti. Visada nesidau testų laukiu mm, šiandien turėjo prasidėti. Pasiskaičiau dabar kad rašot, jog vakare gerai rodo. Nu aj galvoju pasidarysiu, nors jo…
Sveikinimai
Lainė123 parašė:
aš tikiuosi, kad man cycle balance padės šiuo klausimu![]()
Aš taip pat cyclo balance geriu. Viliuosi padės greičiau pastoti. Nors forumuose visokių nuomonių apie šį papildą yra. Ar šalia cyclobalance dar kažką geriate? Man ginekologė liepė po du pakelius į diena sugerti ir viskas
Nepasiduodanti parašė:
Aš ne dėl cistų o dėl cėžinių pakitimų. Ai ,nescarbu. Pamirškim šitą temą. Matau,kad suerzino jus mano negatyvios mintys. Vet nėra taip ,kad jom pasiduodu. Tiesiog …
Jei mane čia erzintų tokie dalykai manęs čia nebūtų, čia visos bando pakelt Jum ūpą. Aišku čia ne mano reikalas ir ne mano gyvenimas, bet jei rado pas Jus vėžinių pakitų ar kaip ten nereikėtų pirmiau išsiaiškinti prieš planuojant? O jei reikėtų kokio gydymo,biški gal pavojinga 🤔
GandrųBelaukiant parašė:
Aš taip pat cyclo balance geriu. Viliuosi padės greičiau pastoti. Nors forumuose visokių nuomonių apie šį papildą yra. Ar šalia cyclobalance dar kažką geriate? Man …
Na man ir išrasę , bet aš bandysiu dar šitaip porą mėnesių
GandrųBelaukiant parašė:
Aš taip pat cyclo balance geriu. Viliuosi padės greičiau pastoti. Nors forumuose visokių nuomonių apie šį papildą yra. Ar šalia cyclobalance dar kažką geriate? Man …
aš geriu jo vieną pakelį ir eosch folio rūgštį
kadangi neseniai ją nusipirkau sunaudosiu, o paskui tubrūt tik cycle balance, na kaip visada visur bus nuomonių daug, vienoms kažkas tinka, kas kitai visai netinka, man po kt nutraukimo, tai manau turėtų padėt
Nepasiduodanti parašė:
Priminkit nuo kelintos dpo testuotis pradėjot? 🙂
12 dpo, anksčiau bijojau kokį netikrą vaiduoklį įžiūrėti 😄
Rožyte24 parašė:
Na man ir išrasę , bet aš bandysiu dar šitaip porą mėnesių![]()
jei išrašė,tai matyt mato poreikį, kad jums reikia sugerti, šiaip jis skaitosi geras papildas
Lainė123 parašė:
jei išrašė,tai matyt mato poreikį, kad jums reikia sugerti, šiaip jis skaitosi geras papildas![]()
Na dabar jau bandau viską kas ką pataria
nes rugsėjį tada jau reiks eiti nevaisingumo gydymo keliais
Indriukas777 parašė:
Jei mane čia erzintų tokie dalykai manęs čia nebūtų, čia visos bando pakelt Jum ūpą. Aišku čia ne mano reikalas ir ne mano gyvenimas, bet jei rado pas Jus vėžinių p…
Pritariu man kai buvo įtarė krūtyje kažką , nutraukimu visus planavimas, ir vėl pradėjome tik kai patvirtino kad cistele nieko nekenkianti
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai