GretaC parašė:
Man toks pats testukas buvo 9dpo , identiškas ryškumas 😄 vadinasi pati pati pradzia! Beliks įsitikinti ☺️🥰
Palauk paskui kaip atsiras visa puokštė 😃😃😃
GretaC parašė:
Man toks pats testukas buvo 9dpo , identiškas ryškumas 😄 vadinasi pati pati pradzia! Beliks įsitikinti ☺️🥰
Palauk paskui kaip atsiras visa puokštė 😃😃😃
Lainė123 parašė:
Būtų fainai, keistas jausmas vakar ir šiandien, dabar į vakarą nurimo, bet kaip valgyt šildžiau, galvą ploviau, jau nepatiko labai 😵💫 dabar tiesiog tempia truputį…
Kelinta jums dpo? Jusu pozymiai labai minimalus, bet identiski kaip ir man buvo😀 as irgi labai mazai kazkokiu simptomu jauciau, apart pilvo maudimo isvis sakyciau jokiu😀
GretaC parašė:
Bet va pačioje pradžioje skaičiuojant dpo viską atrodo jaučiau, o dabar su numatomom mėnesinėm kaip nuėmė taip nuėmė viską, tai ir laukiu,kada čia kas toliau, kolk…
Arba nedingo pojūčiai, o tiesiog atsipalaidavai nuo pašalinių minčių ir nebegalvoji apie pojūčius 🥰 O gal būsi iš tų laimingųjų, kurių nepykina 🤭
GretaC parašė:
Būtų buvę labai gerai jeigu būtumėte ir Bkt pasekusi 😊 prieš implantacija būna nukrenta kelios dalys ir vėl pakyla po. Man taip buvo. Ir tas nukritimas ir pakilimas…
O geras! As pastebejau, kad kai man skaudėjo, tai temperatūra gal buvo kokie 36,8 o vat vakar pasimatavau, tai jau rode 37,2 Gal tikrai kažkas kabinasi ir man 🙏🏼
Saule2828 parašė:
Kelinta jums dpo? Jusu pozymiai labai minimalus, bet identiski kaip ir man buvo😀 as irgi labai mazai kazkokiu simptomu jauciau, apart pilvo maudimo isvis sakyciau j…
8dpo 😃 tai aš ir tik tą pilvą, bet tikrai ne mm pilvas ir vis prisimenu tą vyną spirito skonio 😂 bet neprisisvaigsiu
Orchideja@ parašė:
Aš tikiu, kad viskas bus gerai! 🤞 labai laukiu jūsų ||😍
Labai ačiū 🥰🥰🥰🥰
Lainė123 parašė:
8dpo 😃 tai aš ir tik tą pilvą, bet tikrai ne mm pilvas ir vis prisimenu tą vyną spirito skonio 😂 bet neprisisvaigsiu
Gal rytoj pabandykit testuka pagadint?
pupsika parašė:
Arba nedingo pojūčiai, o tiesiog atsipalaidavai nuo pašalinių minčių ir nebegalvoji apie pojūčius 🥰 O gal būsi iš tų laimingųjų, kurių nepykina 🤭…
Pirmąjį kart išsisukau nuo pykinimo, buvo tik šleikštulys vakarais dazniausiai, tai ir si kart tikiuosi aplenks 😅 bet is esmes as labiau bijau nejaust simptomu nei juos jausti, nes kai nejauti tu nezinai kas vyksta su tavim 😊
pupsika parašė:
O geras! As pastebejau, kad kai man skaudėjo, tai temperatūra gal buvo kokie 36,8 o vat vakar pasimatavau, tai jau rode 37,2 Gal tikrai kažkas kabinasi ir man 🙏🏼…
Labai labai to linkiu! 😊
GretaC parašė:
Pirmąjį kart išsisukau nuo pykinimo, buvo tik šleikštulys vakarais dazniausiai, tai ir si kart tikiuosi aplenks 😅 bet is esmes as labiau bijau nejaust simptomu nei …
Va cia 100proc!
4 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai