Giedrė. parašė:
Kas ten žino, gal ir parodytų, bet tada tik dar daugiau abejonių - meluoja ar ne![]()
Ai jie ne tik sunkiai ryškėja, bet ir melagiai 😂
Giedrė. parašė:
Kas ten žino, gal ir parodytų, bet tada tik dar daugiau abejonių - meluoja ar ne![]()
Lainė123 parašė:
Nu man nėra melavę, bet bet kurį testą, kai pamatai kokį vaiduoklį, pradedi vertint dvejopai: pavyko ir melagis
ba bent aš tokia
Giedrė. parašė:
Nu man nėra melavę, bet bet kurį testą, kai pamatai kokį vaiduoklį, pradedi vertint dvejopai: pavyko ir melagisba bent aš tokia
![]()
As kai sūnaus laukiausi, pasidariau vidury nakties pries menesines diena, iskart dege raudona 🚥
tafa dar du pasidariau irgi ta pati istorija buvo. Musu planas su antru startuoti liepa-rugpjuti, ciklas reguliarus, ovuliacija vyksta. bet kaip baisu po 9 metu vel pastoti.. ypac kai pirmi du metai motinystes labai sunkus buvo. Pirmus 1.5metu kasnakt kas valanda keldavosi.. as buvau depresijoje
pupsika parašė:
Tai gal berniukas pas Jus? 😊 Sako su berniukais nepykina 🤷🏻♀️ Vyro sesė turi du berniukus ir nei su vienu nepykino
mitas cia labiau 🙃 su mergaite nepykino ne kiek, jokiu blogumu. Svytejau tiesiog, nors sakoma kad atima ir grozi 😅
Abigaile parašė:
As kai sūnaus laukiausi, pasidariau vidury nakties pries menesines diena, iskart dege raudona 🚥tafa dar du pasidariau irgi ta pati istorija buvo. Musu planas su …
Tarp mano vaikų 8 metai skirtumo, tad puikiai suprantu apie ką kalbat.. man ir nėštumas sunkesnis buvo nei su pirmagimiu.. bet žinot kaip čia sako, noras didesnis už baimes
Giedrė. parašė:
Tarp mano vaikų 8 metai skirtumo, tad puikiai suprantu apie ką kalbat.. man ir nėštumas sunkesnis buvo nei su pirmagimiu.. bet žinot kaip čia sako, noras didesnis u…
O kiek metu Jums? mano pirmas labai lengvas buvo, isskyrus, kad vemiau daugiau nei puse nestumo 😂
giedre0811 parašė:
mitas cia labiau 🙃 su mergaite nepykino ne kiek, jokiu blogumu. Svytejau tiesiog, nors sakoma kad atima ir grozi 😅
Laukiuosi mergaitės ir nei kart nei pykino, nei vėmiau. O hcg nuo pat pradžios buvo labai aukštas. Jau čia kaip organizmas kiekvienos tvarkosi ☺️
barbytukas parašė:
Laukiuosi mergaitės ir nei kart nei pykino, nei vėmiau. O hcg nuo pat pradžios buvo labai aukštas. Jau čia kaip organizmas kiekvienos tvarkosi ☺️
Gal patarimu kaip cia ta mergaite pagamint 😂🙈 labai noretume, bet sirdy jauciu, kad esu berniuku mama
Abigaile parašė:
Gal patarimu kaip cia ta mergaite pagamint 😂🙈 labai noretume, bet sirdy jauciu, kad esu berniuku mama
Deja, nieko negaliu patarti 😅 nėštumas po iui, procedūra būtent ovuliacijos dieną
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai