Lainė123 parašė:
Tai turbūt neverta ryt bandyt, nes susinervinsiu 😃
Pavydžiu kantrybės
Lainė123 parašė:
Tai turbūt neverta ryt bandyt, nes susinervinsiu 😃
Pavydžiu kantrybės
pupsika parašė:
Tai gal berniukas pas Jus? 😊 Sako su berniukais nepykina 🤷🏻♀️ Vyro sesė turi du berniukus ir nei su vienu nepykino
Laukiuosi trečio berniuko. Su pirmu ir antru truputį tik pykino. Su šiuo - visą pirmą trimestrą vos iš lovos pakildavau.. o dar vyras dirbo 2mėn iš tų trijų, tai ir vaikais teko rūpintis. Iki šiol žiaugčioju kaskart dantis valydamasi.. tai bent mano atveju tikrai nepasiteisino tas, kad su berniukais nepykina
Giedrė. parašė:
Pavydžiu kantrybės![]()
Šiaip aš jos neturiu, bet visada bijau rezultato 🤯🤯🤯
Sveikos, preitais metais gruodzio menesi patyriau 8 sav persileidima. Siandiena sulaukiau teigiamo(menesines treciadieni turi buti). Kaip manot ar galima vartoti aspirina? Ginekologe rekomendavo ji vartoti pastojimo metu, bet ji vartojant atsirasdavo melynes lengvai. Gal kuri esat susidurusios su situacija?
Lainė123 parašė:
Šiaip aš jos neturiu, bet visada bijau rezultato 🤯🤯🤯
Aš tai jūsų neįkalbinėsiu, darykit kaip jaučiat, kad jums geriau
aš atvirkščiai visad noriu žinot kuo anksčiau, ar tai pavyko ar ne
LadyBubu parašė:
Mano irgi ilgas planavimo stažas 🤭 bet kadangi amžius spaudžia o naturaliai matom kad persileidžiu arba nepastoju tai nebelaukiam kreipėmės pagalbos, nes veli…
Mes naturaliai net neuzkimbam 🙈 tai irgi saukiames pagalbos, nes laikas ir amžius spaudžia 😃
Giedrė. parašė:
Aš tai jūsų neįkalbinėsiu, darykit kaip jaučiat, kad jums geriauaš atvirkščiai visad noriu žinot kuo anksčiau, ar tai pavyko ar ne
![]()
Tai taip, bet jeigu jis sunkiai ryškėja, o ryt 9dpo, tai įdomu ar verta tą testeros daryt 🤔🤔
Lainė123 parašė:
Tai taip, bet jeigu jis sunkiai ryškėja, o ryt 9dpo, tai įdomu ar verta tą testeros daryt 🤔🤔
Kas ten žino, gal ir parodytų, bet tada tik dar daugiau abejonių - meluoja ar ne
Adagioo parašė:
Laukiuosi trečio berniuko. Su pirmu ir antru truputį tik pykino. Su šiuo - visą pirmą trimestrą vos iš lovos pakildavau.. o dar vyras dirbo 2mėn iš tų trijų, tai ir…
Pabandykite įtraukti į dantų valymosi rutiną dantų pasta ne su mėta ar pipirmėte, o su citrina (pvz ecosmile) 🙏
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
Pradejom Mokyt ant puoduko praitu metu gruodzio vidury. Per savaite ar dvi ''ikirto'' ka daryt. Ir koki menesi tobulai dare v…