paddingtonas parašė:
Man tas skubėjimas ir nesuprantamas
Na delto ir uzklausiau , nes liepe palaukti kol viskas atsistatys
paddingtonas parašė:
Na delto ir uzklausiau , nes liepe palaukti kol viskas atsistatys
FoxLady parašė:
12 dpo, testai tusti, tai atsipalaidavusi jau, penktadieni isvaziuojame i sodyba prie ezero, pasikrausiu naujos energijos![]()
Man už poros dienų, jei ciklas bus normalus. Šiandien 26 cd. Pojūčių jokių, išskyrus truputį išskyrų, bet ir jų mažiau jau.
Happy_days parašė:
Na delto ir uzklausiau , nes liepe palaukti kol viskas atsistatys![]()
Va va. Bet susilaikysiu nuo tolesnės nuomonės apie tai, raudonų vėliavėlių gausiu po to 😅😅😅
Happy_days parašė:
Na jei gavote leidima is gydytoja tai zinoma, as kai turejau persileidima liepe laukti iki tikruju mm 🫣 ir po ju bandyti, bet pas jus gal kita situacija
Man oficialiai persileidimas ivyko kovo 24 , tik pojo buve like truputis audiniu, kurie nepasisalino ir man siule laukti kad pasisalintu naturaliu budu su mm bet as pati pasirinkau vaistus...
Ryto akimirka parašė:
Man už poros dienų, jei ciklas bus normalus. Šiandien 26 cd. Pojūčių jokių, išskyrus truputį išskyrų, bet ir jų mažiau jau.
Man siandien 8dpo, nesuprantu as savo kuno, vakar buvo skaudi krutine dar siandien ryte, bet jau dabar dingo skausmas, skauda tik pilvo apacia ir tai kairi tai desini sona sumaudzia tai kaip nori suprask🫣
saulyte989 parašė:
Man oficialiai persileidimas ivyko kovo 24 , tik pojo buve like truputis audiniu, kurie nepasisalino ir man siule laukti kad pasisalintu naturaliu budu su mm bet as…
Na aisku cia tik galim diskutuoti, jus pati zinote kas geriausia jums dabar, linkiu sekmes ❤️
paddingtonas parašė:
Jum nesuprantamas, mes visos skirtingos.😉
paddingtonas parašė:
Va va. Bet susilaikysiu nuo tolesnės nuomonės apie tai, raudonų vėliavėlių gausiu po to 😅😅😅
As veliavu nemetau, nes kiek zmoniu- tiek ir nuomoniu ☺️
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai