Baubukas123 parašė:
Ar esat kuri susidurusi su nestumu ne vietoje ir suleidus vaistus viskas pasisalina
Man buvo toks pirmas ektopinis pries ~10metų medikamentinis, antras prieš 4 metus chirurginis
Baubukas123 parašė:
Ar esat kuri susidurusi su nestumu ne vietoje ir suleidus vaistus viskas pasisalina
Man buvo toks pirmas ektopinis pries ~10metų medikamentinis, antras prieš 4 metus chirurginis
Laukiugandro parašė:
Aciu jums merginos uz patarimus! <3
O koks atstumas iki klinikos jums?
nes mums sakė per valandą tik galima pristatyti tokiais būdais
Karoole parašė:
sveikos![]()
Gal kuri planuojate pametinukus?![]()
Man atrodo čia reikia eiti į kitą temą.
Gruodis24 parašė:
Man atrodo čia reikia eiti į kitą temą.
Kodėl gi? Nes čia kaip ir grupė planuojančioms lyg
Karoole parašė:
Kodėl gi? Nes čia kaip ir grupė planuojančioms lyg![]()
Beabejo niekam niekur eiti nereikia
O kas liečia pametinukus, dievas duotų vieną po kito gindyčiau dar du ar tris 🤣 kolkas meldžiu dar vieno 🤭
LadyBubu parašė:
Beabejo niekam niekur eiti nereikia![]()
O kas liečia pametinukus, dievas duotų vieną po kito gindyčiau dar du ar tris 🤣 k…
Aš visad svajojau dvynukų, tai dabar norėčiau bent pametinukų
Tik va dabar kažkaip tas planavimas net sudėtingesnis atrodo 🤣
FoxLady parašė:
Jei butu galima pastoti tik viena diena per visa menesi, t.y. tik Ov diena, tai netyciuku tikriausiai beveik nebutu🙈😄
Aš kaip aną ciklą vyra laužiau tris dienas iš eilės, tai jis man lygiai taip pat pasakė 😂
LadyBubu parašė:
O koks atstumas iki klinikos jums?nes mums sakė per valandą tik galima pristatyti tokiais būdais
![]()
Mes miesto centre gyvenam, tai masina kokios 5-8min gautus nuvaziuot, tai viskas labai gerai gautus, tik liko paskutinis etapas - galutinai prikalbeti vyra atlikti ta tyrima, nes nelabai nori, nes, suprantama, bijo rezultato jei butu negeras. Manau viskas bus ok, taciau man stimuliaciju manau nedarys be vyro spermogramos, nes jei su juo problema, tai kam mane dar stimuliuot 😇
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai