Happy_days parašė:
Turiu sveciu isvyks paziuresiu![]()
Laukiam😊
Happy_days parašė:
Turiu sveciu isvyks paziuresiu![]()
Laukiam😊
FoxLady parašė:
O gine nepakomentavo, kodel tokiu metu gali buti neiprastai gausios isskyros?
Klausiau, ar gali būti nėštumas. Tai pasakė, gali būti, gali nebūti. Visų organizmo niuansų neperprasi. Sakė stebėt,hei atsiras kokie nemalonūs pojūčiai, kreiptis. O dabar lieka laukti mėnesinių. Keistai man tos išskyros, bet aš tiek keistų simptomų turėjus, kad jau nieko keisto
RauDonoji parašė:
Prasidėjus mm maudė labiau vieną pusę, tą kurioje nėra kiaušintakio, paklausus chatgpt sakė, jog didelė tikimybė, jog ovuliacija vyko iš tos kiaušidės todėl dabar n…
Fingers crossed 🤞
Nepasiduodanti parašė:
O man vis pilvo apačią patempia ir krutinė vakar labai jauyri buvo. Nusirenkdama užkliuvau,tai vos ne klyktelėjau. O šiandien kolkas rami ji. Bet pilvo apačią maudž…
Man tai pvz po kt 5 metu kai turejau vieninteli normalu viena cikla geguze, tai po ov 1-2dpo paskaudejo labai spenelius, ir viskas, dingo krutine ligsiol,nors dbr anovuliacinis - o uztai spuogais ismete belekaip😅🫣
Lainė123 parašė:
ai aš čia sau prisidariau patirealiai ne nuo geležies, o sugalvojau, kad gersiu geležį paryčiais, ir užsigersiu šnypščiančia vit c, tai išsigriaužiau sau skrand…
Omeprazolis prasciausias pasirinkimas, geriau rinktis pantoprazoli, jis veiks ilgiau ir yra efektyvesnis ypac jauniem zmonem 👌😇 omeprazolis yra pirmo pasirinkimo vaistas labiau senesniems, daug letiniu ligu turintiem pacientams ir ji kompensuoja. O va pantoprazolis tikrai geresni efekta turi ir tos vienos tabletikes dar jr ilgiau uztenka, kartais net vos ne porai dienu. Tai nuosirdziai siulau pamegint😇
Indriukas777 parašė:
Na va merginos, pasidalinsiu savo vizitu innovitos klinikoj tom kurios mane seka, domisi, tom kurios turi panašių problemų. Tai visu pirma jokiam dakatarui tiek pag…
Kaip smagu skaityti tokias gerias zinias🥰🤞labai laukiam jusu stebuklelio😇🥰
Sandra988888 parašė:
Laukiam😊
Balta balta teste...
Adagioo parašė:
Nu čia arba pagal poreikįmes pvz ir planuojant ir ne, nu dažniausiai kasdien arba kas antrą mylimės
tai tikrai nedarėm to, kad va, db reikia dažniau, arba ka…
Oj tai pasmus irgi visaip būna. Tiesiog turiu omeny, kad kitos ne kartą yra čia rašę, kad vaisingas langas, o vyro neprikalbinu kasdien. Ir dėl to nervuojas. Tai noris tas nervų ląsteles moterims pasaugot. Bet jos matyt, pačios nenori saugot 😃
Happy_days parašė:
7dpo arba 8dpo, vaiduokliukas![]()
Linkiu ryškėti!
Man 11 dpo, dar nedrįstu testo gadinti 😬 o jūsų jau visai ryškus vaiduokliukas 😊
Giedrule92 parašė:
Linkiu ryškėti!![]()
Man 11 dpo, dar nedrįstu testo gadinti 😬 o jūsų jau visai ryškus vaiduokliukas 😊
Testera parode balta balta..
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai