coliuke21 parašė:
Taip. Leido su jais planuoti.
Nuo jų augt svoris gali
coliuke21 parašė:
Nuo jų augt svoris gali
coliuke21 parašė:
Aš irgi vartoju. Tai galvoju, ka reikės daryti pastojus, bet turbūt tesiu..
Orchideja@ parašė:
O dieve... pas daktarus būtinai! Kaip jaučiates dabar?
Viskas gerai. Lyg niekur nieko. Ačiū,kad rūpinatės merginos,bet aš pratus prie savo organizmo fintų visokių. 🙂
GretaC parašė:
O man kazkokia tokia mintis , kad galejo taip atsitikti ir nuo aukšto spaudimo, galbūt kurią dieną buvo užšokęs labai? Žinoma kaip sakai nesupranti kaip čia atsitik…
Aš tai galvoju ne nuo spaudimo. Aišku gal irgi,bet kad aspiriną geriu. Man dėl diabeto yra daug išvešėjusių kraujagislių ir jos labai silpnos,tai gal kuri trūko. Nes su tuo turiu vargo. Ankščiau nakti pabusdavau nuo bėgančio kraujo iš nosies. Turiu jau penkias akių operacijas,nes trūksta kraujaguslės ir prikraujuoja į stiklakūnį. Nu žodžiu neliūdba man 🙂
Gvimore parašė:
Aš irgi vartoju. Tai galvoju, ka reikės daryti pastojus, bet turbūt tesiu..![]()
Man sake,kad ir per nestuma juos testi butu galima,bet nezinau kazkaip bijočiau. Turbut nutraukciau juos..
coliuke21 parašė:
Man sake,kad ir per nestuma juos testi butu galima,bet nezinau kazkaip bijočiau. Turbut nutraukciau juos..
Aišku aš gal nežinau ką kalbu,bet toks pamastymas. Gal kaip tik blogai būtų nutraukt pastojus. Įsivaizduokit,dėl hormonų ir taip patirtumėt visokių nuitaikų kaitų,o dar vaistus nutrauktumėt.
Nepasiduodanti parašė:
Aš tai galvoju ne nuo spaudimo. Aišku gal irgi,bet kad aspiriną geriu. Man dėl diabeto yra daug išvešėjusių kraujagislių ir jos labai silpnos,tai gal kuri trūko. Ne…
Irgi variantas. Supratau 😕 tikrai neliūdna
GretaC parašė:
Irgi variantas. Supratau 😕 tikrai neliūdna
Bet viskas gerai 😉
Nepasiduodanti parašė:
Aišku aš gal nežinau ką kalbu,bet toks pamastymas. Gal kaip tik blogai būtų nutraukt pastojus. Įsivaizduokit,dėl hormonų ir taip patirtumėt visokių nuitaikų kaitų,o…
Sake,kad būtini ir per nestuma butu. Bandyciau negerti,jei nepakeliama pasidarytu,tada ziureciau jau.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai