Netronetro parašė:
Norėjau paklausti kam buvo planinis CP ar narkoze pilna gavote ar tik nuo stuburo?
Man buvo planinis skatinimas, kuris baigesi extra cezariu. Dare spinaline nejautra.
Netronetro parašė:
Norėjau paklausti kam buvo planinis CP ar narkoze pilna gavote ar tik nuo stuburo?
Man buvo planinis skatinimas, kuris baigesi extra cezariu. Dare spinaline nejautra.
Sveikos. Kadangi apie dirzus prakalbot, tai man idomu del pilvo varzymo, kad grizt i savo formas, nes su pirmu gimdymu tai su spec dirzu ir kelnaitem varziau pilva kad susitrauktu, o kaip po cp? Kai suprantu skauda visa zaizda, nieko ten nepasivarzysi, tai koks tas pilvas palieka?
Soofija parašė:
Sveikos. Kadangi apie dirzus prakalbot, tai man idomu del pilvo varzymo, kad grizt i savo formas, nes su pirmu gimdymu tai su spec dirzu ir kelnaitem varziau pilva …
Varžytis galite lygiai taip pat kaip po natūralaus gimdymo.
avietuke parašė:
Varžytis galite lygiai taip pat kaip po natūralaus gimdymo.
Negalima užspausti pjūvio vietos
Soofija parašė:
Sveikos. Kadangi apie dirzus prakalbot, tai man idomu del pilvo varzymo, kad grizt i savo formas, nes su pirmu gimdymu tai su spec dirzu ir kelnaitem varziau pilva …
Visoms skirtingai. Man pilvas susitraukė nors turėjau 2cp. Preso niekada neturėjau,tai pilvas likęs toks koks iki gimdymo
laubur parašė:
Negalima užspausti pjūvio vietos
Leidžia ir rekomenduoja dėtis iš karto. tam pjūviui nieko nenutinka.
avietuke parašė:
Leidžia ir rekomenduoja dėtis iš karto.tam pjūviui nieko nenutinka.
Nu man sakė jokiais būdais negalima būtent ant pjūvio vietos kad būtų jokie suvaržymai. Net kelnaičių guma negalėjo būt ant pjūvio vietos
Soofija parašė:
Pas mane du cp, jokiais diržais nevaržiau, pilvas palikęs normalus toks, koks buvęs iki gimdymo. Bet aš ir daug svorio per nėštumus nebuvau priaugusi.
Sveikos, savaitė po CP, maudžiausi po dušu ir pajutau nemažą guziuką vienoje pusėje prie lyt lūpų. Ar niekam nebuvo kažko panašaus?
Neskauda, tik jaučiu liečiant, kad yra.
Pasirodžiau ginekologui, sakė arba cista, arba hematoma. Arba išsivaikščios, arba supuliuos. Tai jaučiuosi dabar kaip ant adatų, baisu 🙁