Liuse34 parašė:
Merginos,kada pradejot be tvarscio vaiksciot? Kiek dienu buvo praeje?
Pleistrą nusiemiau porą dienų po siūlų išėmimo. Taip rekomendavo klinikoje
Liuse34 parašė:
Merginos,kada pradejot be tvarscio vaiksciot? Kiek dienu buvo praeje?
Pleistrą nusiemiau porą dienų po siūlų išėmimo. Taip rekomendavo klinikoje
Sveikos pries 12 dienų buvo atlikta operacija, viskas gijo gražiai, treciadieni nukirpo siulus ir zaisdele pradejo kaip ir pakraujuoti, atsirado vietoje toks kaip guziukas. Sakykit ar cia taip turejo but?🤔Kitas klausimas ar kam nors po operacijos liko užpakalio viena puse tarsi aptikusi, nejautra? Nesuprantu ar cia nuo vaistu leidimo nuo skausmo ar kas yra?
Banga2021 parašė:
Sveikos pries 12 dienų buvo atlikta operacija, viskas gijo gražiai, treciadieni nukirpo siulus ir zaisdele pradejo kaip ir pakraujuoti, atsirado vietoje toks kaip g…
Gal kažką sunkiau pakelet todėl ir žaizda pakraujuot pradėjo. Jei labai neramu pasirodykit šeimos gydytojai. Randa iš išores apžiūres ir tada pasakys ar reikia kažkokios rimtesnės apžiūros ar ne. Dėl užpakalio tai manau jums taip yra nuo leidžiamu vaistų į jį.nes man jokių neleido vaistų,tai nieko jam nebuvo
Banga2021 parašė:
Sveikos pries 12 dienų buvo atlikta operacija, viskas gijo gražiai, treciadieni nukirpo siulus ir zaisdele pradejo kaip ir pakraujuoti, atsirado vietoje toks kaip g…
Man nieko panasaus nera. Taip pat 12 dienu po CP
Banga2021 parašė:
Buvo ir man, pirkausi puskala su sidabru, jis skirtas pragulom ir zaizdom, pas mane ir slapiavo, bet as buvau po 3 cp. Su purskalu izsigydziau ir viskas ok. Mano randas nuo pirmos Cp "negyvas" ir aplink nejauciu siai dieniai
Sveikos, prieš 3sav atliktas planinis cp. Atsistojau tą pačią naktį, jau prausiau vaikui dupcę, išpylinėjau šlapimo kateterio maišelį. Bet čia dėl to, kad buvau viena.
Siūlus išėmė 6tą parą, išleidžiant namo. Užpleistravo. Grįžus po paros nusimaudžiau, nusiemiau pleistrą ir nebesiklijavau.
Diržą vežiausi, neleido dėtis, sako, pirma palaukit kol grįš organai į vietą, ką jūs čia veršit ant besileidžiančios gimdos ir judančių žarnų. Jei norit - po gero mėnesio.
Vukk parašė:
aš gimdžiau santariškėse ir daktarai sakė efektas bus jeigu užsidėsi diržą tą pačią dieną po operacijoseina 8 diena - aš jau pilvo beveik nebeturiu
Keista. Skirtingos ligoninės skirtingai kalba. O kiek nėštumo metu priaugot?