Martynėlis parašė:
labas, merginos. jau pradedu nervintis.
Spalio 20d. hcg 99,05; prg 41,18ng/ml;
dabar skambinkit ir sakykit kad prg krenta
Martynėlis parašė:
dabar skambinkit ir sakykit kad prg krenta
Martynėlis parašė:
Pas mane irgi prg.nukrito per 2 sav.beveik 20 tu matavimu...
Martynėlis parašė:
Ng/ml yra toks vienetas, kurį iš 3,18 reik daugint, kad gaut nmol/l. Kol nmol/l nėra mažiau 50, tai panikuot nereikia, nes kritinė riba kažkur 25 nmol/l
LaMona parašė:
Ng/ml yra toks vienetas, kurį iš 3,18 reik daugint, kad gaut nmol/l. Kol nmol/l nėra mažiau 50, tai panikuot nereikia, nes kritinė riba kažkur 25 nmol/l
Pas mane pries 2 sav. buvo 63 nmol, po 2 sav. 46 nmol...
Jau reiktu supanikuot...
Geriu po 2 Dufo kasdiena...
Kaip suprantu jis nekenkia...
Cany parašė:
Pas mane pries 2 sav. buvo 63 nmol, po 2 sav. 46 nmol...
Jau reiktu supanikuot...
Dufo galimai jums nesisavina. Jis sintetinis prg. Gal prašykit, kad į utragestaną gydytojas jums jį pakeistų. O jei žemiau 50 nmol/l ir vis krenta, tai prašykitės sm turkų temoje mergaičių leidžiamo prg kokių keturių ampolių ir po dvi ampoles dvi dienas susileiskite
LaMona parašė:
Dufo galimai jums nesisavina. Jis sintetinis prg. Gal prašykit, kad į utragestaną gydytojas jums jį pakeistų. O jei žemiau 50 nmol/l ir vis krenta, tai prašykitės s…
As esu ne Lt, cia man pasake kad viskas yra normalu ir pasake kad maziau stresuociau...
Kadangi turiu is Lt 4 pokelius Dufo, tai po 2 tabl.pagersiu iki kokios 12 sav. Neturetu pakenkti.
LaMona parašė:
Ačiū. Truputį paguodėte. Tik, kad pas mus berniukas, tik dėl to neramu daugiau. Man išrašė leistis progestano po dvi ampoles per dieną iki 24savaitės
Bet cia tas dalykas kaip supratau nera gal irodytas nes sakė kad yra tokiu nuomoniu tai manau kad yra ir kitokiu nuomoniu. Gal pasitarkit su davo gine kokia jos nuomone ir argumentai
LaMona parašė:
Mano buvo 40 nmol sake norma ir nieko papildomai nereikia. Tik po 4 sav paskui kai pamate hematoma skyre prg bet pabreze kad tikrai be del to kad prg zemas ( nes as vis akcentavau tai)
O kad prg. krenta, tai nemanau, kad yra labai normalu... juk jis tureti kilti...
Taciau cia uzsienyje yra naturali atranka, tai delto jiems cia prg.tyrimas nelabai ka reiskia.
Jiems svarbu hcg kyla... Bet pries tai jau esu turejusi viena nesivystanti ir hcg graziai kilo, tik echo parode kad nesivyste...
Pasiskambinau gydytojoms net dviems. Manoji sako, kad prg tik papildomas rodiklis ir jei jaučiuosi gerai, hcg auga puikiai, tai turiu tik toliau jį pastebėti ir gyventi rami. Kita mano pažįstama, buvus ginekologinio skyriaus vedėja jai paantrino ir nuramino. Būna visko, kol nekritinė riba, jokių blogų simptomų nėra, tol mažiau streso ir nervų. Taip, kad bandau toliau ramiai gyventi. Tik neaišku, kaip man tai pavyks.
Cany parašė:
As esu ne Lt, cia man pasake kad viskas yra normalu ir pasake kad maziau stresuociau...
O jūs natūraliai pastojusi? Ne ivf? Jei ne ivf, tai dufo iki 12 sav nereikės. Tai gal dabar didesnę dozę jo suvartokite, nes, kiek pastebėjau, tik 4-5 sav prg krenta, o po to jau normaliai laikosi. Teisingai merginos sako - nesvarbu ar jis didesnis, ar mažesnis. Svarbu, kad ne per mažas būtų. Bet tik žinok, žmogau, kad jis dar ne kritinis. Man pačiai būdavo baisu, tai aš pirmą trimestrą jau neleisdavau kristi žemiau 70 nmol/l
23 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai