Kacita29 parašė:
Negalima is kart nutraukti dufo gerimo reik palaipsniui nutraukti
O man 11sav. Sumazino iki 1tab. Per diena geriau savaite taip. Ir 13sav. Papludau o visjas buvo gerai.
Kacita29 parašė:
Negalima is kart nutraukti dufo gerimo reik palaipsniui nutraukti
O man 11sav. Sumazino iki 1tab. Per diena geriau savaite taip. Ir 13sav. Papludau o visjas buvo gerai.
ingunaite parašė:
Na sunku pasakyti keno dabar kalte.
Kacita29 parašė:
Na sunku pasakyti keno dabar kalte.
Kaltinti nieko nekaltinu. Tik idomu kaip del ateities kaip tada daryt reiks.
sweet_lemon parašė:
Prieš 2 sav padidinau Gepretix nuo 200mg iki 400mg (200mg ryte išgeriu, 200mg vakare į vidų deduos), bet prg pakilo nuo 16.7 ng iki 18.2 ng. Nesuprantu, ar neturėtų…
As asmeniskai dejausi tiek ryte tiek vakare y maksty daug geriai pasisavino kad man per 4d pakilo is 30 iki 60kazkas prg .geriau dekis ryte ir vakare matysi is kart padides..
Kacita29 parašė:
As asmeniskai dejausi tiek ryte tiek vakare y maksty daug geriai pasisavino kad man per 4d pakilo is 30 iki 60kazkas prg .geriau dekis ryte ir vakare matysi is kart…
Pabandysiu tuomet abu kartus taip vartot, nes pradedu pergyvent jau, kodėl taip nekyla. O kiek dabar prg pas Tave?
sweet_lemon parašė:
Pabandysiu tuomet abu kartus taip vartot, nes pradedu pergyvent jau, kodėl taip nekyla. O kiek dabar prg pas Tave?
Zinok net nekartojau.bet gine liepe tik vakare detis ir viskas.as cia buvau gal 5sav nestumo kaip dariau prg
Kacita29 parašė:
Zinok net nekartojau.bet gine liepe tik vakare detis ir viskas.as cia buvau gal 5sav nestumo kaip dariau prg
O kada sumažinai iš 2k į 1k ir kodėl? ?
Man kažkaip atrodo, kad gal nėra žemas mano prg, į normas telpa, bet kaip suprantu turėtų būt didesnis, ypač vartojant papildomai..
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai