Diamond1 parašė:
O kas kiek laiko galima prg tikslintis ar nekrinta?
Aš tikrinausi kas 4 d. Nžn kas kiek reikėtų. Bet prg taip greitai nekrenta, kaip koks prl.
Diamond1 parašė:
O kas kiek laiko galima prg tikslintis ar nekrinta?
Aš tikrinausi kas 4 d. Nžn kas kiek reikėtų. Bet prg taip greitai nekrenta, kaip koks prl.
LaMona parašė:
O tai jis siaip turi toks islikti ar tik kilti?
Diamond1 parašė:
kilti arba bent nebekristi
Diamond1 parašė:
Antrą trimestrą turi didesnis būti. Šiaio jis nekyla taip, kaip hcg. Bet jei ir nebus prg antrą trim didesnis, tai nieko blogo nenutiks. Svarbu, kad nuo implantacijos momento ir viso nėštumo metu jis nebūtų žemiau minimalios normos. Kažkur žemiau nei 35nmol/l
Diamond1 parašė:
Kaip manot merginos ar reikia naudoti prg papildomai I trimestras 49,61 nmol/l?
Pas mane buvo 50, klausiau sio klausimo ginekologo-skyriaus vedejo, zodziu gerbiamas, patyres.. Ir sake jis man, kad viskas gerai, nera ko nerimauti ir pakartotinai darytis, sako, juk matot, kad norma nuo 35.. I normas patenkat.
Merginos kurios naudojat progesterona didelem dozem ir keleta savaiciu ar neatsirado jums duriamojo ar kitokio pobudzio skausmo papilvej ir kiausidese? Nes man yra pastoviai o priziurinti akusere sako nuo progesterono. Puse nakties tvinkciojo tai viena tai kita kiauside
Stinna parašė:
Merginos kurios naudojat progesterona didelem dozem ir keleta savaiciu ar neatsirado jums duriamojo ar kitokio pobudzio skausmo papilvej ir kiausidese? Nes man yra …
Man yra yra taip buvę, kai vartojau ne nėštumo metu. sudurdavo tai vienam tai kitam šone.
Sraigutė parašė:
Sveikos,pradejau mazinti gepretix.vartojima,ar reiktu nueiti pasidaryti tyrima,kad nenukristu iki pavojingos normos?
Aš tyriausi
Stinna parašė:
Merginos kurios naudojat progesterona didelem dozem ir keleta savaiciu ar neatsirado jums duriamojo ar kitokio pobudzio skausmo papilvej ir kiausidese? Nes man yra …
Aš antrą trimestrą labai didelėm dozėm vartojau: po dvi leidžiamo. Nieko blogo nejaučiau. Gal jūs po ivf? Gal jums kokia hiper?
Stinna parašė:
Aš vartoju po 500 nuo 6 sav. Jokio pašalinio poveikio nejaučiu.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai