julijana22 parašė:
Nea nebuvo.
Vat ir gaila
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįjulijana22 parašė:
Nea nebuvo.
Vat ir gaila
julijana22 parašė:
Šiandien apetitas žvėriškas. Atrodo suvalgyčiau viską kas yra šaldytuve. Bet įtariu, kad čia nuo AD tokia savijauta.
Pas mane paskutiniu metu irgi labai didelis apetitas...atrodo pusvalandis praeina ir vel valgyt noriu
Queen11 parašė:
Mano sumustinis😄
Aš apie tokį tik pasvajoti kolkas galiu. 🙈🙊
julijana22 parašė:
Aš apie tokį tik pasvajoti kolkas galiu. 🙈🙊
Jame nieko blogo nera.Cia virtas kumpis.Duonele .-As pati duonos valgyt negaliu.O i sita skrandis nereaguoja.
Ir vilkiskiu tepamas suris su zolelem.jis lengvas mazai druskos.Svelnus.
Rekomenduoju pabandyti.Nemanau kad reaguos.
Arba tiesiog viena duonele plonu sluoksniu patepkit be kumpio suvalgykit.tikrai tikrai manau nesureaguos
julijana22 parašė:
Aš Jūsų vietoje pasikonsultuočiau su gastroenterologe prieš vartodama. Kaip suprantu, produktas neregistruotas Lietuvoje ir Jūs negalite žinoti visų indikacijų ir kontraindikacijų. Aišku, spręsti Jums.
Queen11 parašė:
Jame nieko blogo nera.Cia virtas kumpis.Duonele .-As pati duonos valgyt negaliu.O i sita skrandis nereaguoja.
Vilkyškių aš ir ir šeimyna lb mėgstam mes vietoje sviesto ant sumuštiakų tepam jį, tikrai lb švelnus ir skanus 😍
rima86 parašė:
Vilkyškių aš ir ir šeimyna lb mėgstam mes vietoje sviesto ant sumuštiakų tepam jį, tikrai lb švelnus ir skanus 😍
As praeita sav tokius sumustinius sau dariau su lasisa sudyta.Skonis toks kad galima numirt kaip skanu😁bet man atrodo man i lasisa reakcija buvo...
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai