Queen11 parašė:
O jeigu pasidaryti sita tyrima
https://www.synlab.lt/paslaugos/top-tyrimai/gastropanel
Net nesu mačiusi tokio tyrimo. Jetau dabar tik turėk pinigų ištirs tave per visus galus.
Queen11 parašė:
O jeigu pasidaryti sita tyrima
https://www.synlab.lt/paslaugos/top-tyrimai/gastropanel
Net nesu mačiusi tokio tyrimo. Jetau dabar tik turėk pinigų ištirs tave per visus galus.
julijana22 parašė:
O pas mane visa nesamonė prasidėjo po apsinuodijimu maistu. Paskui po mėnesio lyg skrandis aprimo, tuomet mažius susirgo parvo virusu ir aš su juo. Man dėjo per v…
O pas mane su žarnyno infekcija kuri išmušė visiškai visą virškinimą, matyt todėl, kad mėnesis po gydymo nuo h pylori buvau, tada infekcija ir viskas va tempiasi iki db, kol kažkada atsistatys matyt....
Queen11 parašė:
As su savo amzinu refliuksu valgau misraine.Tik nededu ten kiausu .Majoneza tik helmans ir tik namie gaminta misraine.Ir tada viskas gerai
julijana22 parašė:
Bet klausyk. Kodėl gydytojai apie šį tyrimą nekalbą ?
Šiaip privačios klinikos siūlo laaabai daug įvairių tyrimų, bet ne visi jie efektyvūs. Pvz., tam tikri tyrimai tam tikrais atvejais gali būti netikslūs, rodyti persirgtas, o ne esamas ligas, ir pan. Tai aš kažkaip vis tiek esu linkusi klausti gydytojų prieš savarankiškai mokant pinigus už tyrimus.
Queen11 parašė:
As su savo amzinu refliuksu valgau misraine.Tik nededu ten kiausu .Majoneza tik helmans ir tik namie gaminta misraine.Ir tada viskas gerai
O Jums pavyksta kažkaip socializuotis ir laikytis dietos/valgyti naminį maistą? Nes man laikytis dietos pavyksta tik tada, kai pastoviai būnu namie, o tas retai būna Aš būnu darbe, ten valgykloje valgau, kartais mokymuose, ten vėl kita vieta valgyti, savaitgaliais beveik nebūnu namie, nes kažkur mieste valgau, susitinku su draugais, kartais keliauju ir pan. Mano gal toks gyvenimo būdas, kad man labai sudėtinga su dietomis, net kai ir bandau jų prisilaikyti
julijana22 parašė:
🤣🤣🤣🤣🤣tikrai kad per visus😂😂😂
Nezinau kodel nekalba.Bet ale taip galima suzinoti ir apie rugstinguma jeigu jis per aukstas....
Tam kad nekisti i nosi tu vamzdeliu...zodziu paskaiciau as cia kaip atlieka ta tyrima ph metrijos ir apie pojucius.Tai as nebenoriu 😁
Gal taip gal ne parašė:
O Jums pavyksta kažkaip socializuotis ir laikytis dietos/valgyti naminį maistą? Nes man laikytis dietos pavyksta tik tada, kai pastoviai būnu namie, o tas retai būn…
As neturiu kada is namu iseiti🤣pas mane du vaikai,vienas labai isrankus.Del to as sedziu virtuveje nuo ryto iki vakaro is gaminu gaminu gaminu.
Daug buities.Dar drabuziu prekyba.
Bet kai tarkim buvom prie juros,tai as valgiau is kaviniu maista.Ir man viskas ciki buvo.man jeigu nera paumejjmo as ir is degalines galiu submarina ikirsti ir kebaba.Ir viskas gerai buna.Bet vat kai paumeja man tai reik labai labai prisiziureti.
Nu as turiu pasirinkima,arba as valgau dietini maista.Arba man bus bloga.
Cia didelis Valios ir kantrybes isbandymas.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/helicobacter-pylori-bakterija