karapuznike parašė:
Ir jus merginos su Naujais🥰 kaip sveikatos kaip nuotaikos.
Man tai viskas ok,tik pikta😂Ant vyro nes nepadeda visai..🤦🏻♀️O taip tik rūgštuma burnoje jaučiu...
Kaip jūs?
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįkarapuznike parašė:
Man tai viskas ok,tik pikta😂Ant vyro nes nepadeda visai..🤦🏻♀️O taip tik rūgštuma burnoje jaučiu...
Kaip jūs?
Queen11 parašė:
Man mazai miego.aisku skrandis nekas nes vakar buvo valgyta daugiau nei yprastai.o siaip viskas ok.gert negerem tai ir ner kuom skustis😁😁
karapuznike parašė:
Labas visoms!
Vakar smagiai sutikom Naujuosius. Planavau namie, bet galiausiai nusprendėm švęsti pas draugus. Nieko daug nevalgiau, bet nuo ryto skauda galva - galvoju, arba lašišos skrandis nevirškina arba be reikalo suvalgiau sausainį 12 val. nakties
Tikiuosi, praeis be vaistų.
Kaip jūsų Naujieji metai? Kaip savijautos?
Queen11 parašė:
O kas labiausiai erzina?
Kai vaikai buvo maži, mane irgi dažnai aplankydavo jausmas, kad trūksta iš vyro pusės iniciatyvos
Alex_Ki parašė:
Labas visoms!
Vakar smagiai sutikom Naujuosius. Planavau namie, bet galiausiai nusprendėm švęsti…
Aš net nebelaukiau ir nuėjau miegoti, nes paskui vis tiek anksti pabundu. Šiandien nėra nuotaikos, nes metai, tai nauji, o bėdos tos pačios. Atrodo išmiegosi ir viskas bus kitaip, o čia supranti, kad viskas tas pats.
Alex_Ki parašė:
O kas labiausiai erzina?
Aš iš ryto atsikėlus,nuėjau tvarkytis.O tas nuėjo atsugule kitam kambarį,dar ir duris uždarė,o man paliko ir vaiką ir tvarkymasi...o pats telefone laiką leidžia...Nu ir žodžiu aš kol tvarkiausi vaikas paeme stiklaini sudauže...nu ir vsio...aš kaip užsivedžiau kaip pradėjau jam moralus skaityt...kad nepadeda...tai jis ble mašinos ieškojo 3savaitgalius iš eiles.tai jis pagulėt užsimane...😅
karapuznike parašė:
Pas mus tai kaimynai buvo ateje su vaikais tokio amziaus kaip mano.tai triuksmas nuo vaiku buvo🙈 o mes ramiau sau sedejom kirtim prazaidem 😁😁 tai snd.vyras nepasike…
Tai pribaliavojo gerai ar daug pralošė 😂?
Geri Nauji, jei ir vaikai sienom laipiojo, ir tėvai turėjo ką veikti 😉
Aurellijja parašė:
Aš net nebelaukiau ir nuėjau miegoti, nes paskui vis tiek anksti pabundu. Šiandien nėra nuotaikos, nes metai, tai nauji, o bėdos tos pačios. Atrodo išmiegosi ir vis…
O, Aurelija...
Deja, nepasikeis viskas per naktį ar per savaitę. Aš baigiu susigyventi su tokia savijauta, naujais mitybos įpročiais ir nuolatiniu svarstymu galima / negalima. Žinau, kad negerai, bet atsibodo man kankinės dalia. Nusprendžiau, kad gyvenime ar taip ar taip bus problemų, tai šita bent tokia, su kuria galiu gyventi. Vakar visi mėgaujasi patiekalais, o aš negaliu, nes žinau, kad ryte bus nekažką. Visi gėrimus įvairius ragauja, aš vandenį visą vakarą gėriau ir stiklinę AloeVera. Vieną sausainį per vakarą suvalgiau ir visą dieną skauda galva
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai