2021.11.09 15:10 (prieš 4 m.)
Visoms skirtingai, nereikia nerimauti anksciau laiko. Eikite kitam susitikimui su kitu gydytoju bet gal ne is kart, uzsirasykite Po keleto dienu ar savaites. Nes jeigu nesivysto tai nieko nepakeis nei vienas, bet gal veliau uzkibo Ir viskas normalu tokiam laike. Tiesiog pabandykite pasiruosti fiziskai , didziausiu iklotu Ir panasiai kad jaustumetes geriau. Visi Mano persileidimai skirtingi buvo bet nei vienas fiziskai neskaudejo, bent ne tiek kiek psichologiskai
jei pradesite kraujuoti labai labai, patarciau tiesiog eiti Po dusu, nekaratu, isitaisyt patogiai, nes as pvz I ligonine vykau tik Kai iklotas kas minute buvo permirkes tiesiogine prasme ir tai tesesi pora valandu. Bet Ir tai patikrino krauja is venos viskas gerai. Priimamajame tik paracetamolio Ir ibuprof. Siule bent man. Bet as visus kartus be vaistu, net tada Kai abrazija buvo. Didziausias kresulys buvo kumscio dydzio. Skamba baisiai, bet del to geriau but vonioje
bet Mano atveju intensyvus kraujavimas toks VA buvo apie 2paras, paskui kaip mm mazdaug. Beabejo jeigu svaigsta galva, jauciates kad gal apalpsite, ar namu vaistai nenumusa skausmo- tada jau isikvieskite greitaja . Na bet kaip sakiau nei jie sustabdys nei ka. Tik abrazija pasiulyt Gali, bet Po Jos Ir kraujuojama tai net nezn kas geriau ar namie patogiai isbuti savaime Ir Kai I pabaiga viskas pasitikrinti pas gine kaip ten reikalai, ar vykt I ligonine, bet man visus kartus nors Ir gan maloniai prieme bet stresas didesnis nei namuose budavo. Na aisku, as namie sededama keletas kartu skambinausi Ir prasiau patarimo, ne siaip sau sugalvojau nevaziuot ar pan , tiesiog nenorejau vaziuot bereikalo.. jums stiprybes, persileidimas Kai labai lauki labai liudina. Man padeda laukimas kada tiesiog tai pasibaigs, tada siek tiek ramiau ant sirdies Kai jau tiesiog Gali planuoti kita pastojima.. beabejo as ne pries ligonine, jeigu jaucoat kad jums reikia nors Ir neskauda at nekraujuojat kad ramiau but, vaziuokit. Apsaugokit save nuo bereikalingo streso