2022.02.14 23:13 (prieš 4 m.)
Stebuklobelaukiant parašė:
Mano baime nesusilaukt vaiku. Mano baime nebeturet normalaus gyvenimo. Mano baime uzdelst. As po to kai suzinojau kad nesivysto esu ne tas zmogus kuris buvau, nezin…
As suprantu, kad siuo metu mintys tamsios, visos baimes ima virsu. Taciau racionaliai mastant turint du vaikus, vadinasi, jusu organizmas pajegus isnesiot ir pagimdyt. Jei noresit, turesit vaikuti. Normalus gyvenimas gris, kai issispres sita situacija. Naturalu, kad jus negalit grizti i normalu gyvenima, nes nesivystancio nestumo situacija yra nebaigta.. kai tik issivalysit (nesvarbu naturaliai ar ne) galesit judet toliau. Ateis liudesys, palengvejimas ir judejimas pirmyn. Gal jums reiks laiko atsigaut, gal nuspresit iskart judet pirmyn - mes pasirinkom po abrazijos judet pirmyn, t.y. iskart po pirmu menesiniu bandyt pastot. Pastojom, isnesiojau ir pagimdziau. Tacoau visa nestuma kamavo baimes. Nezinau ar laikas butu padejes, ar ne. O jei situacija jus tikrai varo is proto kalbekite su jusu nestuma priziurincia gydytoja, kad jums negerai... kad nebegalit taip toliau. P.s. bent man kas pora savaiciu dare kraujo tyrima ir liepe stebeti, kad nekiltu temperatura, kol neissivale organizmas. Bet kaip minejau, as paluzau, nes negalejau gyvent laukime.. turejau spresti sita situacija cia ir dbr.