Vedi parašė:
Dieve apsaugok, kokia tu buka
Tai kodėl paskiepijo vaiką, kuris buvo praktiškai ant mirties ribos? Kodėl kai po poros valandų po skiepo sukilo 42 temperatūra, kuri jau kaip ir priešmirtine, ligoninėje pasakius, kad gavo skiepa iš karto pasakė, kad ne nuo skiepų?? Ta prasme, nors apžiūrėtų, tyrimus padarytu, kaip galima taip teigti, kad ne nuo skiepų? Kodėl kai pati daktarė matė. Kad po skiepų mūsų atopinis dermatitas taip suintensyvedavo, kad kaip minėjau, nusikasydavo iki kraujo, ant kūno nebebudavo ne vienos vietos laisvos, naktį miegodavo po, pora val max, iš tiesų žinot, aš būčiau skiepijusi toliau, bet žinot ko man labai labai trūko? Skaidrumo sistemoje, galėjo juk šeimos pediatrė pati pasiūlyti atidėti skiepus, galėjo pasiūlyti pasidaryti alerginių tyrimus, o ji, viską ką tik darė, tai darė dideli spaudimą toliau skiepyti, tas ir leido suprasti, kad mes esame jai statistinis vienetas ir ne velnio mano dukros sveikata jai nerūpi . Ir taip, aš nesakau, kad dėl to, kad vaikas gimė su komplikacija, kalti skiepai ir atopinis dermatitas nesakau, kad yra skiepų pasekmė, nors to, kad butent po skiepų viskas tapdavo nevaldoma tikrai neneigsiu.. Kaip ir neneigsiu, kad skiepas, praktiškai negyvam kūdikiui, kuris net pats negalėjo kvėpuoti, galėjo padaryti neatitaisoma žalą.. Yra kaip yra. Jūs bijot tymų ir visų kitų ligų. Bet turbūt ir nelaikėt ant rankų merdincio, besipurtancio kūdikio, nesluostet krauju, kurie nuo kasymosi ir žaizdų tepdavo visa patalyne, nesedejot šalia ir nesijautėt apgailėtinai dėl to, kad ne kuo negalit savo vaikui padėti... Ačiū. Aš to daugiau nebenoriu.