giintte parašė:
Su siuntimu gali registruotis pas norkutę I medicum centrum.
deja ten vietų nebuvo kitai savaitei 🙄
giintte parašė:
Su siuntimu gali registruotis pas norkutę I medicum centrum.
anonimee parašė:
Oj ne. Čia mėnesiui kokiam į priekį, geriausiu atveju 😀
anonimee parašė:
o pvz šiandien medicinos namuose išrašė siuntimą ultragarso tyrimui kitur, o kodel medicinos namuose negali padaryt? norkute man buvo padarius o ta kita daktarė Rad…
O kaip jum si daktare as pas ja uzsiregistravau, bet net nzn ko tiketis labai bijau tu seno kirpimo daktarių😅🙈
Norkutė man kas karta padarydavo ekoskopa ( gal dėl to kad aš rizikos grupėje)
juuustiiinaa parašė:
O kaip jum si daktare as pas ja uzsiregistravau, bet net nzn ko tiketis labai bijau tu seno kirpimo daktarių😅🙈
Na viena karta teko lankytis tai maloni tokia ir telefonu teko dar bendraut dėl nėštumo klausimo tai nieko blogo negaliu pasakyt apie ją.
juuustiiinaa parašė:
O kiek jums savaiteliu nėštumas? Nes radaviciene nedaro echoskopu nes aparatas prastas jai tas ale. Tik didesniame nestume ji moka su juo
milomila parašė:
O kiek jums savaiteliu nėštumas? Nes radaviciene nedaro echoskopu nes aparatas prastas jai tas ale. Tik didesniame nestume ji moka su juo
Pas mane 30savaičių, bet man butinas ekoskopavimas nes vaikeliui inkstukai padidėja tai būtina stebėti ar nedidėja, nes jai didėja tai turėčiau gimdyti Kaune.
Galvoju gal irgi bijos ekoskopuoti ir prisiimti atsakomybe.
juuustiiinaa parašė:
Pas mane 30savaičių, bet man butinas ekoskopavimas nes vaikeliui inkstukai padidėja tai būtina stebėti ar nedidėja, nes jai didėja tai turėčiau gimdyti Kaune.
…
Tada duos siuntimą ekoskopui. Beja sakė sausio gale dar kzk daktarė nauja bus, gal pas ją registruokitės. Ji darys sakė echo
juuustiiinaa parašė:
Ak jau pas Sita užsiregistravau eisiu 18d
Na su ja ir pakalbėsiu, ka ji man pasiūlis gal eiti pas kitą.
Na suprantu bet tada jei yra galimybė eikit už pinigėlius. Bus greičiau ir ramiau
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai