Žemuogių pievelė parašė:
Sveikos, ryt hcg dabar pasidariau Amediplus ankstyva testa, jokio vaiduoklio...![]()
Livsane, reikia daryti.
Žemuogių pievelė parašė:
Sveikos, ryt hcg dabar pasidariau Amediplus ankstyva testa, jokio vaiduoklio...![]()
Livsane, reikia daryti.
Nepavyko. Bet kibimas buvo. Buvau era suabejojus, nes po paskutines era 3 FET hcg 0.
Bet suveike sikart matyt, nes pasistumus ir kele pagal ja.
Kartojasi pirmo FET istorija, kai pirmas hcg buvo 5...bet 7 sav didejo...
Liko 1 ledinukas su pakitimais ir rekomendacija VVT arba kartot stimuliacija, nors jau vel kalba apie donorines
Žemuogių pievelė parašė:
Nepavyko. Bet kibimas buvo. Buvau era suabejojus, nes po paskutines era 3 FET hcg 0.
Gaila 😥😥😥 Aš asmeniškai ERA netikiu ir nebekelčiau pagal ją. O Turkijoje nesvarstytumėt pabandyti?
Donciuta parašė:
Gaila 😥😥😥 Aš asmeniškai ERA netikiu ir nebekelčiau pagal ją. O Turkijoje nesvarstytumėt pabandyti?
O nėr taip, kad mažarezervės ne TR tema?
Žemuogių pievelė parašė:
O nėr taip, kad mažarezervės ne TR tema?
Tikrai ne, aš pati mažarezervė ir gydytojas Emre, pas kurį aš gydžiausi, sakė, kad 80% pacienčių pas jį mažarezervės.
Ryt pradėsiu stimuliaciją, darysim IVF, pirmas kartas. Neįsivaizduoju kokių pojūčių tikėtis, ir procesas vietom dar tamsus miškas, tad turiu elementarių klausimų.
Kaip keliaujate į Latviją? Ką labiau rekomenduotumėte - vairuoti pačiai mašiną (nes mano antra pusė nevairuoja) ar važiuoti autobusu? Būtų vykstama iš Vilniaus.
Po punkcijos išleidžia tą pačią dieną ar reikia nakvoti? Ar gal pačios renkatės likti nakčiai/savaitgaliui Rygoje, kad pailsėti ir nevažiuoti iš karto, ar visgi iškart grįžtate tiesiai namo? O po įkėlimo?
Kaip jaučiatės po punkcijos, įkėlimo? Pilnai darbingos ar kam teko ir nedarbingumą imti procedūroms ar iškart po jų?
Bandau planuotis kaip čia reikės važiuoti ir kokių pojūčių tikėtis iškart po procedūrų. Tai tiesiog gal galit pasidalinti savo patirtimis ir praktiniais patarimais "naujokei"
Ps. Naudosiuos Northway klinikos paslaugomis Rygoje
Labai patogu vykti iš Vilniaus LuxExpress autobusu ir paprastai galima klinikoje suderinti susitikimo laiką prie atvykimo laiko. Tiek po punkcijos, tiek įkėlimo ta pačią dieną grįždavau atgal. Kadangi važinėjimo buvo daug tai ir automobiliu ir autobuso važiuodavome. Man asmeniškai kažkokiu pojūčiu po visus procedūrų nebūdavo ☺️procedūros paprastai būna ryte, tai prasmės likti nelabai būdavo.
Žemuogių pievelė parašė:
Stiprybės 🤍
ir antrinu Donciutai dėl Turkijos 👌
kycka parašė:
Ryt pradėsiu stimuliaciją, darysim IVF, pirmas kartas. Neįsivaizduoju kokių pojūčių tikėtis, ir procesas vietom dar tamsus miškas, tad turiu elementarių klausimų. :…
Aṣ̌ automobiliu, nes nekainuoja
punkciju virs 10 jau paskui net vyro neimdavau, zinsu kad vairuot po negalima. Stabiu situacija bet as visad zvali po punkcijos budavau
Nei bloga nei nieko.
Man daugiau baimiu skausmo po dantisto
kycka parašė:
Ryt pradėsiu stimuliaciją, darysim IVF, pirmas kartas. Neįsivaizduoju kokių pojūčių tikėtis, ir procesas vietom dar tamsus miškas, tad turiu elementarių klausimų. :…
Aš tai po punkcijos vairuoti tikrai nerekomenduočiau. Visoms ta savijauta labai skirtinga ir kartais gali staigiai blogiau pasidaryti. Nors aš daugumoje atveų labai gerai jausdavausi po punkcijos, pati vairuoti tikrai būčiau nedrįausi, geriau pasaugoti save
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai