2025.09.11 11:12 (prieš 8 mėn.)
StebuklingaŽaluma parašė:
Mes tai vien dėl PGT ir vykome į LV. Net keista, kai vat rašot, kad atsisakot. Na bet čia ne apie tai dabar
Supratau, kad matyt kai kuriais atvejais leidžia ir s…
Kiekvieno nepastojimo priežastis skirtinga. Vieniems reikia 10 sodinimų, ir tik po pgt atrinkus geriausius blastukus pavyksta, o kitiems užtenka ir to vieno vienintelio kad pavyktų. Mano amh kritiškai mažas, vyro turtas irgi ne iš gerųjų. Pas F kreipėmės prieš 8m kai jau LT turėjom nepavykusių stimuliacijų, nesėkmingą iui. LV taip pat buvo du nesėkmingi ivf pas Treijs. Tad nors ir F primygtinai siūlė pgt, atsisakiau. Sakau nematau tikslo jį daryti nes tuo metu man buvo 29m, o vyrui 32. Sakiau, jog jeigu nors vienas geras blastukas būtų, jį ir norėtume sodinti, kad galbūt čia ir yra nepastojimo priežastis. Nes per pirmus du ivf pas Treijs tai iš pirmo karto sodino vos 3d embioną vidutinės kokybės, o iš antro karto net sodinimo nebuvo. Pas F tą kartą gavom 3 blastukus, kaip paskui sužinojom, buvo 2AA, 2BC ir vienas morulės stadijos. Sodino šviežiame cikle 2AA ir susilaukiau dukrytės.
Po keletos metų kai norėjom antro, tai visų pirma atšildė morulę, paaugino ir sodino. Net kibimo nebuvo. Tuomet darėm naują ivf. Iš 2 folių apsivaisino vienas, gavom 2BB blastuką. Pavyko pastoti, tik gaila jog netekau vaiko. Vėliau sodinom likusį blastuką iš pirmojo ivf, vėl net kibimo nebuvo. Tad mano atveju iš 4 sodinimų pas F, pavyko du kartus, abu su šviežiais, nešaldytais. Todėl ir pati F pripažįsta, jog mano atveju jeigu pavyktų kažką užauginti, sodintų tik šviežiame cikle, nesvarbu jog jau amžius vyresnis ir tokio amžiaus ji visiems daro tik pgt.