2025.08.26 11:14 (prieš 11 mėn.)
Karolina12345 parašė:
Gal galite pasidalinti trumpai NaPro patirtimi? Man gal susidarė klaidingas vaizdas, bet vyro problemose padėti visai negali, o moters - padės nebent jei problema k…
Mes, kol buvo nesiškios kilmės nevaisingumas, bandėm su NaPro, bet kai po metų pasidarėm spermogramą ir pamatėm tragediją, kitą dieną į metrikacijos skyrių, ėmėm artimiausią datą, susirašėm ir skuodėm dėl IVF. Na taip, ten su vyro problemom gal sunkiau, žinoma, jei vyras linkęs pasistengti, tai pakeitus gyvenimo būdą, įtraukus papildus, išsityrus ir taikant jų rekomendacijas, manau, ir spermogramos rodiklius galima gerai pakelti. Bet kai mano vyras įsivaizduoja, kad gyvena sveikai, nes daug negeria ir nerūko, tai ką man su juo padaryt? 🙈 aišku, labai nebrandu ir pan, kad dėl vieno kaltės ir nenorėjimo nieko daryti kitas turi aukotis, bet.... toks gyvenimas 🤷♀️ būtų taip paprasta tą gyvenimo būdą pakeisti, tai visi greitai pakeistų
dėl moters problemų turi jie irgi savus būdus kaip reguliuoti viską. Tyrimus įvairiausius jie skiria, būtent NaPro ginekologė mus nusiuntė genetinius tyrimus darytis. Gal būtume ir ilgiau bandę, bet kad jau metai nelabai leido 😅