Turtle parašė:
O gal kas galit rekomenduoti baltojo triuksmo aparaciuka, kuri naudojat ir esat patnekinti?kad pakankamai ilgai veiktu reikia
Mes turim šitą, veikia 60min max. Mes prieš naktį visad naudojam. Yra du balti triukšmai ir dvi melodijos
https://www.babycity.lt/lt/skip-hop-muzikinis-zaislas-stroll-plus-go-owl-186025-4010101-0206
Džesikė parašė:
Mamytės, ar aš viena kovoju su priaugtais kilogramais? Krenta, bet sunkiai... Praėjus mėnesiui pasižiūriu į kitas mamas- tobulos figūros. Nu aš kaip karvė🤦♀️ 20kg …
Duokit sau laiko ;) jūsų kūnas atliko nuostabų darbą - išnešiojo gyvybę ❤️ mano draugė į savo svorį grįžo tik po 2 metų. Kita pagimdė prieš 5mėn, tai tik trečdalis priaugto svorio nukrito. Neskubinkit savęs, atšils orai, daugiau judesio bus ;) man dar liko apie 12kg. Figūra manęs nedžiugina, nes ir šiaip esu ne iš lieknųjų, bet žinau, kad viskas su laiku ;) esu dėkinga savo kūnui, kad turiu nuostabią dukrytę 🩷
Aaistė parašė:
Maitinu mišriai. Mišinuko gauna 30-120ml per parą, visa kita maitinu pagal poreikį vaiko. Pučia pilvą.. ką naudojate mažiukams?
Mes infacol naudojam, padeda