2016.01.10 18:42 (prieš 10 m.)
bet kas jis per siuksle...as dabar bandau isijausti i vyro vaidmeni, ai sugalvojau kad nebemyliu, suradau "geresne" ir iseinu, o ta su kuria tiek metu isgyvenau, kuri jau su pilvu didziuliu, kuriame ju kudikelis ir px, palieka viena, nu nesuvokiu kas ju galvoj turi detis, ant kiek savanaudis zmogus turi but..kaip paskui kazkam i akis reiktu paziuret, kad ir savo tevam..ar gatvej jei pamatytu gryzes i lt bendrus draugus, tavo Nora gimines.....ir ta merga irgi negeresne...nebuciau su vyru kuris paliko nescia moteri..nes ir jai tas pats gali gresti..
Beto Nora jums ir metu jau daugiau, koki 25 gal turetu buti? na bet vis ne is po mokyklos toks ivykis, kaip man pvz kad buvo..lygiai metai po mokyklos baigimo, buvau katik atsventusi 20 gimtadieni, ir toks smugis gyvenime....ar nutuoki koks skausmas turi buti kai dar nesi visiskai gyvenimo mates, nieko apie ji net nezinai, nes nebuvo kada suzinot...net ant koju nestovi dar, zalias esi visame kame, nors bandai kabintis ir ta ar ana daryt...
Viskas bus gerai, gims vaikelis, atsiras naujos veiklos, nauju bendraminciu, kasdiena bus kaip svente vien del vaikelio nauju atradimu....nebus kada liudet tikrai...o paskui pamatysit kaip atsivers gaminybiu gyvenime begales...galesit reikalauti is SD alimentu, soc draudima turesit, galesit pora metu nedirbti, uzsiimti kuo norit, manau iseis isgyventi uk....galesit puostis, buti stipria moterim ir nuostabia mama, kurios nores visi vyrai, o buves nusigraus nagus..turit parodyt jam ka jis prarado...kad ir nematys, turit viduje tai zinoti PATI, nes viska darot DEL SAVES!!!
nors tai tikrai nelieka be randu..nes as kad ir turiu dabar drauga..ir jis vaiko noretu, bet as esu kategoriska siuo klausimu..specialiai nedarysiu vaiko, bent jau greitu metu..as nezinau kaip reiketu pasakyt kad nescia..man tai atrodo keista..nepatyriau jokios meiles ir silumos nestumo metu, atrodo tai mano vienos reikalas..o dabar suvokiu kad butu ne tik mano....na labai keistas jausmas, nemoku net apsakyt..ir zinoma pasamonej islike tie isgyvenimai dabar vercia kitaip i viska ziuret ir net bijoti...