taktika parašė:
Vaikelis tingi traukti, neištraukia riebiojo. Gauna tik liesujį pienuką. Jokių signalų pvz jog vaikučiui trūksta pieno, krūtinė pienuko kiekio nedidina. Ir aš nejuo…
Bet pienas nedingsta žindant!
taktika parašė:
Vaikelis tingi traukti, neištraukia riebiojo. Gauna tik liesujį pienuką. Jokių signalų pvz jog vaikučiui trūksta pieno, krūtinė pienuko kiekio nedidina. Ir aš nejuo…
Bet pienas nedingsta žindant!
yyzzyy parašė:
Bet pienas nedingsta žindant!![]()
Tai žinoma, kad nedingsta jei žindai. Bet jūs pati puikiai įsivaizduojat kas bus su tokiu žindymu. Manot mama ilgai nepavargs su piktu vaikučiu prie krūties? Ilgai bus taip, kad mišinio nepasiūlys, nes vaikutis alkanas? Nors realiai vaikutis, tiesiog tingi traukti ir pyksta ant mamos, kad neduoda lengviau bėgančio pienuko
Tiesiog gal aš ne taip išsireiškiau. Čia tiesiog tiesus kelias ne į pieno dingimo, o į žindymo baigimą
taktika parašė:
Tai žinoma, kad nedingsta jei žindai. Bet jūs pati puikiai įsivaizduojat kas bus su tokiu žindymu. Manot mama ilgai nepavargs su piktu vaikučiu prie krūties? Ilgai …
Va taip jau tikslu
aš pataisiau tik dėl to, kad paskui mamos kurios kątik pradėjusios žindyti neišsigąstų ir kai susinormalizuos gamyba, nesakytų- man pienas dingo!
ištiesų kai pagalvoju, kai pradėjau žindyti niekur su niekuo nesikonsultavau. Nėštumo metu buvau nusprendus žindyti ir viskas. Paskaičiau kad pieno turi visos ir tiek. Kiek visko praėjom tai net baisu
Izestar parašė:
Maniske nakti beveik neprisiusioja pampio ji tiesiog jaucia kad naktis ir neprisiusioja ar vakare jau mazai privalgo is papuliu? Nes anksciau budavo kad pries kiekv…
Turi būt bent 6 sysiai per parą. Sysiai, bet ne pampiai. Geriausiai guldytis ant palutės kokios ir skaičiuot
yyzzyy parašė:
Va taip jau tiksluaš pataisiau tik dėl to, kad paskui mamos kurios kątik pradėjusios žindyti neišsigąstų ir kai susinormalizuos gamyba, nesakytų- man pienas din…
Pas mane ta pati situacija su "praėjom visko", kad uch. Ir šuoliai, ir streikavimas, ir krūtinės užsidegimai. Per pirmą šuolį ir mišinio gavo! Nes nebežinojau kas mano vaikui darosi
Bet tai vienintelis kartas su mišiniu. Nes išgėrus vistiek prašėsi krūties, nes žinojo jog turi dirbti prie krūties dėl didesnio pieno kiekio
Izestar parašė:
Maniske nakti beveik neprisiusioja pampio ji tiesiog jaucia kad naktis ir neprisiusioja ar vakare jau mazai privalgo is papuliu? Nes anksciau budavo kad pries kiekv…
Visada taip buvo ar tik dabar? Jei tik dabar, normalu, juk augant vaikučiui auga ir šlapimo pūslė - daugiau telpa, ilgiau išlaiko. Žiūrėkit, kad šlapimas nebūtų koncentruotas. Ir kaip jau minėjo, rodiklis yra 6 pasišlapinimai (45-50 ml) per parą.
Viletux parašė:
Pirmiausiai, tai nespaudykit krutu ir netikrinkit ar ten kas yra ar ne, tai nera joks rodiklis. Jus tik mechaniskai suspaudziate, bet vaikas zysdamas sudaro vaakuma…
Norėčiau patikslinti. Pienas atiteka iš giliau, nes suveikia pieno tekėjimo refleksas. Pientraukis irgi sudaro vakuumą ir traukia, bet, kaip žinia, dažnai nieko ištraukti nepavyksta. Ir krūtis - anaiptol ne balionas, nes pienukas gaminasi bežindant.
Boružėlytė parašė:
Norėčiau patikslinti. Pienas atiteka iš giliau, nes suveikia pieno tekėjimo refleksas. Pientraukis irgi sudaro vakuumą ir traukia, bet, kaip žinia, dažnai nieko išt…
As kazkur sakiau, kad krutis-balionas? Analogijas suprantat?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/viskas-apie-zindyma-16
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai