nendre7 parašė:
O kaip jus dedat bulviu tarkius ant kruties?
Ant iklotelio i liemenele uzdedu tarkiu ir isidedu i liemenele. Istraukia karsti. Man praeina per pusdieni
nendre7 parašė:
O kaip jus dedat bulviu tarkius ant kruties?
Ant iklotelio i liemenele uzdedu tarkiu ir isidedu i liemenele. Istraukia karsti. Man praeina per pusdieni
dzintariuxxx parašė:
Ant iklotelio i liemenele uzdedu tarkiu ir isidedu i liemenele. Istraukia karsti. Man praeina per pusdieni![]()
O guzaiukai issivaiksto?
nendre7 parašė:
O guzaiukai issivaiksto?
Vaikutis isvalgydavo bent man. Tik as labai daznai glausdavau dukryte ir stengdavausi, kad valgant jos smakriukas butu prie guzelio. Tikiuosi aiskiai parasiau.
aniutkaa parašė:
Mamytes, sakykit ar 3 diena po gimdymo krutys turi buti pilnos pieno? Man jos minkstos kaip tuscios, kai ateina laikas maitinti mazyle, tai reik pasistengti paspaud…
O kam jūs spaudote krūtis? Duokite žįsti ir nereiks žiūrėti, kiek mp yra, o jūsų krūtys tokios, kokios ir turi būti. Jums dar tik 2 dienos, tai tik glauskite mažiuką prie krūties ir nusiraminkite, nes dar tik užsikūrinėja pieno fabrikėlis, sėkmingo žindymo
mallancia parašė:
Taip taip,as sita zinau.Tiesiog klausimas iskilo ar yra kazkokia riba.Baisu apkrest mazaja,bet cia jau ko gero visi atkrisim seimoj...
Maitindama mp jūs tik apsaugosite mažiukę
Jusia parašė:
na lyg ir viskas gerai, miegu ant sono, bet ar visada tik nat nugaros galima? man nepatogu taip, bet ant sono guledama stengiuos neuzgult stipriai, bet taip mastant…
O kaip apskritai Jūsų sveikata? Visi sveiki dantys, nesergat lėtinėmis ligomis? Gali būti imunitetas pasilpęs, o dabar krūtinė jautriausia vieta, tai per ten ir išlenda bėdos.
dzintariuxxx parašė:
Ant iklotelio i liemenele uzdedu tarkiu ir isidedu i liemenele. Istraukia karsti. Man praeina per pusdieni![]()
Dar esu girdėjusi, kad labai gerai karštį ištraukia riebios varškės kompresas: varškę dėti ant skudurėlio, tada ant krūties, o ant viršaus celofanas ar ta pati maistinė plėvelė ir ką nors šilto(pvz., vyšnių kauliukų pagalvėlė).
ZinaRup parašė:
man karsti istrauke gerai pampis su mazosios slapimu.
Šitas geras ir visada šviežias, nereikia kažko specialiai ruošti
Jusia parašė:
Mamos padekit, nežinau ka daryti. kankinames su maitinimu tuoj neteksiu kantrybes. karta i savaite uzsidega krutine, atsiranda guzai ir pradeda kresti saltis. dabar…
Kuo dažniau maitinkite, duokite tą krūtį, kuri skauda. Dėkite šaltą kopūsto lapą. Jokiu būdu nesugalvokite nusitraukinėti rankomis. Man taip buvo, daug visko išbandyta, kol supratau, kad geriausias daktaras - kūdikis.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai