2014.09.02 21:19 (prieš 11 m.)
oniukia parašė:
Zinokit man taip pat liepe maitinti jau po 100g iskart per diena, ir dar misinuku uzpilti. Tai as palinksejau tai savo daktarei ir vistiek nusprendziau islaukti iki…
aj15 parašė:
Tai nebeduokite, jusu vaikas juk. Kam taip reaguojat i svetimos moters spaudima?
As ir kaip jus buvau pradejusi nuo 5 men, vien del spaudimo. Bet po kurio laiko n…
mes gyvenam danijoj ir lankosi iki 1,5 metu sesute ...bent taip buvo su pirma mergyte....tai pirma sesute buvo tokia keistoka,apie ora pasikalbedavom pasverdabåvo ir viskas...duodavo rekomendaciju ,bet mazai ..todel neturedama patirties ir mp nemaitinau,nes galvojau kad pieno neturiu..tiesiog mazai informacijos turejau..o si kart sesute tokia ikyri labai oersa savo nuomone ir su visais jos pamokymais turiu vis gincytis ir man tik stresas...toks suerzinimas vyksta ,mane labai supainioja tada oradedu galvoti,kad ne taip darau ir reikia jos klausyti ....is viso jie galvoja ,kad mes is treciuju saliu nemokam vaiku auklesti,maitinti ir t.t. ir musu sitema bloga...:))) labai jau kesitai i viska ziuri ,jei pasakau ka zinau ir kaip lietuvoj daro :))) nu tiesiog reiks pardeti nebesakyti ka darom ir ko nedarom,palikseti ir viskas...