Mieganti parašė:
Bet pas mane beda tame kad jis paima gerai bet bezystadamas kazkaip po biski istumia ta plota ruda aplink speneli
Ar laikote vaika uz galvytes ar uz spranduko?
Mieganti parašė:
Bet pas mane beda tame kad jis paima gerai bet bezystadamas kazkaip po biski istumia ta plota ruda aplink speneli
Mieganti parašė:
Tuomet istraukit kruti ir paduokit is naujo. Ir vel ir vel ir vel.
O liezuvio pasaitelis ne per trumpas?
Matajurg parašė:
Tuomet istraukit kruti ir paduokit is naujo. Ir vel ir vel ir vel.
O liezuvio pasaitelis ne per trumpas?
Hmm nznau zinokit, o kaip suprast ar per trumpas?
Mieganti parašė:
As ir panai taip padarau bet ji pasitaiso taip kaip ji nori , matyt mano speneliai pripranta jau
as manau bezyzdamas vaikas taip ar taip pasiima daugiau to rudojo lauko , as net nezinau nes purma kart mp maitinu vaikiuka savo
L@uruciuk@s parašė:
Uz spranduko
braskyte25 parašė:
As bandziau pagal sita video bet nepadejo, ir dabar visai kitaip ji paima papuli mano![]()
O kaip paima? Reiktu ismokli taisyklingai paduoti, nes presingu atveju isdygus dantukams galite justi nemolonius jausmus.
sunline parašė:
Jauciu pirmus mastito pozymius. Krutis skausminga, paraudus, atsirado guzu. Nakti krete saltis, buvo temperaturoz. Bendra savijauta atstate paracetamolis. Bet kruti…
Galit dėti kopūsto lapus ant krūties arba krūtį ištrinti ūkišku muilu.
Claudia.. parašė:
Man lygiai tas pats buvo, dariau viską ką ir jūs, plius dar duše išmasažuot stengdavaus guzus, susitvarkė viskas. Sėkmės jums![]()
Man akušerė patarė atsargiai su krūtų masažais, nes jei nieko neišmanai, gali daugiau bėdos prisidaryti.
bebriuke83 parašė:
Galit dėti kopūsto lapus ant krūties arba krūtį ištrinti ūkišku muilu.
O ka ukinis muilas duoda? Ji sudrekinus istepti kruti? Kiek laikyti?
sunline parašė:
O ka ukinis muilas duoda? Ji sudrekinus istepti kruti? Kiek laikyti?
Ūkiškas muilas ištraukia karštį, juo reikėtų išmuiluoti krūtį, o laikyti iki maitinimo, tik žinoma, prieš maitinimą reikia kruopščiai nuplauti krūtį.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai