adomielis parašė:
Galutinė patologijos diagnozė:
Nustatytas didelės rizikos ŽPV 59 tipas (žr. molekulinių tyrimų aprašymą).
Visada skaitykite išvadas, kuriose aiškiai parašyta, kad pakitimų nenustatyta.
Žmogaus papilomos virusas (ŽPV) sukelia lėtinę infekciją, kuri gali sukelti įvairias ligas, iš kurių pavojingiausia - vėžys. Skaityti
visą straipsnįadomielis parašė:
Galutinė patologijos diagnozė:
Nustatytas didelės rizikos ŽPV 59 tipas (žr. molekulinių tyrimų aprašymą).
bet reaktyvus pakitimaiEmma parašė:
adomielis parašė:
bet reaktyvus pakitimai
Jie nėra piktybiniai. Jūsų tyrimai geri
Nemma parašė:
Sveikos, konizacija turejau 08 20, siandien ejau pas gydytoja po 2 men apziurai, tai sake, kad pagal naujausius duomenis, po konizacijos pilnai viskas buna sugije i…
Po konizacijos 6men pagal gydytojo nurodymą
Sveikos mergytės. Bet aš va vis ir pagalvoju apie tą pateikimą naujam partneriui..Juo labiau negalima realiai jokių ten oralinių ir panašiai...Kam tai priimtina,kam ne ir panašiai..
Man įdomu mano per metus dingo vienas žpv tipas. Tikiuosi užmigs ir likęs...
Bet ta tikimybė atsinaujinti visada yra...
Labai ta info įdomiai pateikiama.. vienas gydytojas kalbėjo kad kiekvienas turime mes juos ir jie mumyse miega, netgi nervai stresas pasilpęs organizmas gali jį pažadinti. Kiti kad užkrėsta prieš n laiko gali būti ir jis tik pasireiškė dabar...
Labas mergytes, kas skėtė mano istorija, tai atlikta konizacija buvo vasario 14d, po pusės metu atsakymas parėjo lsil, žpv nerado, kas labai gerai 🙂 kolposkopija darė sake yra labai mažas plotas betcis ten neverta imt sake ramiai galiu laukt metus laiko, tad biski pozityvo atsirado!
As turiu visus skiepus nuo žpv
bielmonna12 parašė:
Labas mergytes, kas skėtė mano istorija, tai atlikta konizacija buvo vasario 14d, po pusės metu atsakymas parėjo lsil, žpv nerado, kas labai gerai 🙂 kolposkopija da…
Puikios žinios!
stiprinkitės ir stiprėkite ;)
Sveikos! Ar kuriai teko atlikti rekonizaciją, nors tyrimai po 5 mėn buvo geri? Žpv nerasta, pakitimų nerasta. Tik kad po konizacijos buvo tikėtinas radikalus pašalinimas,nebuvo išvada kad radikalus, nes ir pjūvis rašo kai kur deformuotas neaiškiais kraštais. Ir dėl to gydytoja siūlo atlikti antrą konizaciją, kad liktų išvada su pilnai gerais rezultatais.
strazdaniuke parašė:
Puikios žinios!stiprinkitės ir stiprėkite ;)
Zinoma tas nerimas yra, bet mažiau, bet visgi nežinau sr is lauksiu metus 🤣 kažkaip vistiek.. Neramu
Toks keistas jausmas viduje, žinau kad geriau, bet bijau apleisti ir kad per tuos metus blogiau nebūtų...
bielmonna12 parašė:
Zinoma tas nerimas yra, bet mažiau, bet visgi nežinau sr is lauksiu metus 🤣 kažkaip vistiek.. Neramu
Raso 2 kv švelni punktacija pakitimų ir parase kad pakartot tyrima po metų.. Tai kaip ir viskas tvarkoj
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai