2015.12.21 11:42 (prieš 10 m.)
As visada labai gindavau gydytojus, visiems aiskindavau, kad tartis neverta, vis tiek tycia ko nors blogo nepadarys, o jei noresi atsilygint, ir taip galesi... taciau dabar gyvenime negimdyciau nesitarus.. susimoki vien uz atmosfera. O mamo vyras kad ir buvo gimdykloj, jis visada labai taktiskas, niekada nereks ant svetimu, ir as tiesa sakant nenoreciau konfliktu. Jis darbe net kazluriais metais buvo nominacija gaves metu psichologo (dirbant su klientais). O ten su ta gyd tikrai butu baisu pyktis, dar tikrai ka tycia padarytu
pvz as paprasiau epiduro ir kortelej buvo irasytas men senumo kraujas. Man mano gone ir kliniku ginekologas buvo sakes kad uzteks kraujo tokio senumo, bet as savo iniciatyva pasidariau dar ta krauja ir pamirsau namie. Geriau buciau neprasiziojus kad dariausi nes tiek streliu gavau.. nu ten ji prie kiekvieno menkniekio kabinejos. Pvz sakau tai jis manot kad geriau cp daryt? Tai ji pradeda rekt: nieko as nemanau! Kokiu pagrindu as tau ta cp dabar darysiu tik atejus i budejima!? Paskui visur prirasot kad as cp propaguoju, o ne naturaluma.
Juk mano klausimas visiskai normalus buvo, nei izeidziantis, nei provokuojantis.