Nateka parašė:
zinok bananai kietina vidurius, gal jam veliau buna sunku pakakoti? as ryziu valgau daug ir plova vyras gamina lengva ir koses, bet be pieno nes man labai pucia pilva, net bandziau sojos grietinele vartoti tai netiko, teko atsisakyti, obuolius valgau kasdien be odeles viskas gerai, o siaip tai pargindinis maistas bulves, morkos ir mesa arba zuvys garuose, taip pat grikiai ir ryziai, bandizau 3 grudu kose tai pucia pilva man nuo rugiu visai blogai buna, sausainius nelabai toleruoja, kai nevalgau daug ramesnis
a dar sriubas verdam nes esu megeja, na ir viskas, vat dabar dar varske pradejau valgyti su uogiene
zinok vyras jau sako neturi visai ideju kuom mane maitinti
O diegliuku pas mus lyg tai ir nera, na buna pasteni kai bando nusibezdeti bet neilgai , bet karta i deina valgo 2 valandas ant papo kaba
tai gerai kai tai dienos metu, o ne nakti :))
nutai tikraigerai
man cia vis paryciais nuo 5 ryto mazdaug buna kad prasideda smmagumynai, tai valgo, tai guguoja, lygir miega,ir zyzia paskui,taip prasiniurkom ilgokai...o nakti kaip lunatike papuli ikisu i burnyte ir pati vos nenusmingu vis prilaikau papyli kad nosytes neuzdengt
nakti sunkoka sunkoka...
zinai ir as jau nebeismanau ka valgyti
jau laukiu gryzimo i lt,pasiilgau daktariskos desrytes, desreliu tu storu kimstu mesyte,kurias buna valgo su kopustais..aisku as be kopustu..:))) sonkauliuku labai noriu
varskes apkepo mmmm,,, ir dar labai labai pasiilgau vistienos sirduciu,nu taip megstam su vyru jas valgyt
tai bus asortimentas didesnis. sakiau susirasysiu viska kas nepucia pilvelio, ir kiekviena diena rinksiuosi meniu ka valgyt gaminsim :)))
jau kaip laukiu penktadienio, atvaziuoja siuntinukas mums,darysiu tingini,kondensuoto mama idejo, daug visokiu skanumynu, silkutes... balto varskes surio ir braskiu uogienes namie virtos
tai kaposiu kad net ausys links:))))