2011.02.08 23:34 (prieš 15 m.)
Ritulele parašė:
oj, ir maniskis po vestuviu ziauriai pasikeite... dar ne metu nera kaip mes vede, o jam po menesio jau 40 sukaks, bet durnas kaip koks paauglys.... mane besilaukiancia itarineja neistikimybe, tai as jam ir sakau, kad pagal save nesprestu... pasidarem visai svetimi zmones!!!! o sako, kad moterys po vestuviu keiciasi, matai - pas mane atvirksciai!!! visa nestuma nuo jo pavydo scenu prazliumbiau, ir dar siandien zliumbiau, durnele....
ujei kaip negerai,kad pavydus... as pamenu savo teti, jis vis itarinedavo mama mano, o mano mamyte buvo tikras angelelis ... db jis kai prisimena supranta manau, bet per velai...
as ir turejau berna pavydu, kazkada kai gyvenau Lt kai buvau dar visai jaunute, gal 19 m, norejo padaryt is manes foto modeliu vilniuj gyvenau tada, ir kaip as norejau bet vaikinui nesakiau, laukiau tikro atsakymo ar tikrai busiu, ir kai pasake 100 proc as modeliu tuoj tapsiu, galvoju pranesiu naujiena ex savo, ir kai pasakiau... patikekit, mylejau tikrai ji kaip kvaile, jis uzdraude, paskui spec nese silta maista i namus, pripratau, priaugau svorio tada
db kai pagalvoju kad nereikejo atsisakyt, na bet atsisakiau tada nes labai mylejau...