manomeile parašė:
jooo kiti net neskambina kaip suniukui prie duru turi budeti ir laukti raudono lapuko![]()
joooo butent taip ir yra... man ir ts pats jei siuntinuko lauki tai sedek prie duru
manomeile parašė:
jooo kiti net neskambina kaip suniukui prie duru turi budeti ir laukti raudono lapuko![]()
joooo butent taip ir yra... man ir ts pats jei siuntinuko lauki tai sedek prie duru
jolkadk parašė:
kur jau cia nepastorejauuzpakalis kaip Gariunu vartai ir slaunys kaip gero vyruko
![]()
ant veiduko gal ne taip matosi, nu bet nusirengus tai situaciaja nekokia
![]()
nu jo. Tai ka man tada apie save sakyti???
raimasaima parašė:
nu jo. Tai ka man tada apie save sakyti???
o man tai isvis visur kibo ir ant koju ir ant veido, na visur ... ir ant putkos
bet nepergyvenkim, tai savo stebukliukas turesim greit... as anksciau ir nervojaus, bet db ai.. svarbu kad vaiaks sveikas, o svori pareguliuosiu veliau...
Ruta27 parašė:
o man tai isvis visur kibo ir ant koju ir ant veido, na visur ... ir ant putkos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bet nepergyvenkim, tai savo stebukliukas turesim greit... as anksciau ir nervojaus, bet db ai.. svarbu kad vaiaks sveikas, o svori pareguliuosiu veliau...![]()
Ruta27 parašė:
vel bandau toliau detis daiktus i ligonine, tai ta idedu kazka isimu![]()
kazi kada baigsiu vasario gale turbut![]()
ooo priminiai man norejau kaiminkos tases paprasyti, ir pamirsau
manomeile parašė:
ooo priminiai man norejau kaiminkos tases paprasyti, ir pamirsau![]()
nu va
tai dar tasiu nekrovei?
as tai i lagamina susikroviau.
Pas mus kai tris dienas laiko, tai vyrui idejau maikiu, triusiku, kojiniu. Sau rubu isidejau virsutiniu ir apatiniu. Ir aisku leliukui rubelius parsivezimui.
Ale kaip pamatys mano lagamina, tai issigas ligoninej. Bet jau tingiu kazka kitka sugalvoti.
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai