agni751 parašė:
O tu Mamyciuk is Jonavos???![]()
as is jonavos
agni751 parašė:
O tu Mamyciuk is Jonavos???![]()
as is jonavos
frukte parašė:
as is jonavos![]()
Nu geras, as maniau, kad as vienintele cia is Jonavos
Super, kad cia musu yra daugiau
Ai, bet dabar gyveni Anglijoje...
agni751 parašė:
Nu geras, as maniau, kad as vienintele cia is Jonavos![]()
Super, kad cia musu yra daugiau![]()
Gal mieste kada ir prasilenkiam su vezimais???
![]()
neprasilenkiam nes i lietuvele grystu tik aplankyt savu,siuo metu jau treti metai prasidejo kai gyvenu uk
bet jau turiu minti grysti i lt keletai menesiuku pabut
frukte parašė:
neprasilenkiam nes i lietuvele grystu tik aplankyt savu,siuo metu jau treti metai prasidejo kai gyvenu ukbet jau turiu minti grysti i lt keletai menesiuku pabut
![]()
Tai va va, jau paziurejau
O tai kur gyvenai Jonavoje, gal siaip is matymo pazistamos...
Pasipasakok
linusikas parašė:
isivaizduoju kaip pergyveni,stebek maziuka.maniskis sekmadieni sugalvojo paskraidyt,tai iki siol sirdis stoja,kai prisimenu ta ivyki,bet lyg ir viskas tvarkoj. niekur joks guzas neissoko,nieko nenusibrozdino,bet vistiek dar neramu.
turi omenyje, kad irgi issirutuliojo is lovos?
Astulee parašė:
svekos, sveikinam visus svenciancius menesiadieniuso jau nuotrauku grazumas visuuuuuuuuuuuu
![]()
![]()
![]()
![]()
vada, as kaip tik pries kelias dienas pagalvojau, kad dar nei viena mamyte nesiskunde kad vaikiukas nusirideno nuo lovos, o galvojau jau greit atsiras bent vienas, nesinervuok, gal nieko rimtai nesusitrenke
![]()
mano Dziugui taip pat naikino karpites su lazeriu pora kartu, tam kartui tai labai baisu buvo, bet po visko net nejausdavo kad ka skaudedavo, budavo toks pat aktyvus kaip visada.
labai tikiuosi
vada parašė:
turi omenyje, kad irgi issirutuliojo is lovos?
taip.ir as buvau salia. irgi negaliu sau atleisti
. stengiuosi neprisimint, nes visokios baisios mintys i galva lenda apie pasekmes. bet lyg ir niekur nesusizeide.
linusikas parašė:
taip.ir as buvau salia. irgi negaliu sau atleisti. stengiuosi neprisimint, nes visokios baisios mintys i galva lenda apie pasekmes. bet lyg ir niekur nesusizeide.
neimk tiek jau i galva,nepakeisi gi niekot,tik kita karta busi atidesne
o maziukui jei butu kas nutike tikrai parodytu tau tai,o jei ramus zvalus tai nusiramink ir negrauzk saves
niekad nebus kad apsaugosime nuo visko vaikus,bus guzu daug daug
toks fainas orelis kieme,noriu vel iseiti tik nekaip jauciuosi pati,siandien ne mano diena... nu bet visgi manau reik bandyt islyst,ikalsiu tabletuke ir gal ne taip kakiskai jausiuosi..
o kieme saulute kaitina,mazosios kambarys nuo saules prisildytas,vaikuciai tik begioja darzeli,smagu smagu kai pavasareja :)).
ievutyte parašė:
toks fainas orelis kieme,noriu vel iseiti tik nekaip jauciuosi pati,siandien ne mano diena... nu bet visgi manau reik bandyt islyst,ikalsiu tabletuke ir gal ne taip kakiskai jausiuosi..
o kieme saulute kaitina,mazosios kambarys nuo saules prisildytas,vaikuciai tik begioja darzeli,smagu smagu kai pavasareja :)).
smagu kad oras geras. pas mus send lyja
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
Džiaugiuosi ir liūdžiu kartu, labai suprantu visas emocija…