Irma28 parašė:
Labukas o mes va sitaip atsventem![]()
super
su praejusiu gimtadieniu!
o torta gal pati kepei?
Irma28 parašė:
Labukas o mes va sitaip atsventem![]()
super
su praejusiu gimtadieniu!
o torta gal pati kepei?
irmuska parašė:
niu tikiuos kad ir man viskas bus normaliai kaip ir pries nestumas... nes irgi buvo kaip laikrodukas![]()
o jau sios tai varge, tris dienas patepliojau ir viskas... irgi paprastas iklotukas tiko...
Pirmos mm ir man buvo tokios,kad iklotuko uzteko
erty87 parašė:
po gimdymo susirgau po 6men,mmm zymiai lengvesnes,ne tokios skausmingos,bet kad rupuzes velavo dvi savbet mane kaip erzina toks netikslumas,nes budavo kaip laikrodis,nes veluodavo max 1-2d,praktiskai nieko neweluodavo,nu db....bet pms kokie,varge varge....as tas dvi sav kol nesusergu vaikstau issiputus,tikraja zodzio prasme ant tiek ispucia visa,kad sakez,o valgau kaip valgius....
norejau uzsiregistruot pa sgine,tai serga ji,kad ja kur...
Mane irgi ispucia pries mmm, ir pries nestuma isputledavau ir dabar taip pat,o tik susergi ir minkstimai nuo soniuku dingsta kaip i vandeni.
Rasimiene parašė:
kazkaip kvailai gaunas... man labai ydomu kurios cia jau tokios protingos pas mus... tikrai merginos negraziai elgiates!!!
Manau,galvojat,kad as cia zaidziu,bet tikrai ne
nekyla ranka prasidet. Kadangi pms praejo,tai mano sode labai ramu,jokio vejo
Vasilisa parašė:
Labas mergaitesMano panele siandien zenge pirma savarankiska zingsniuka
Abi rankytes buvo uzimtos, reikejo kazkur isikibt, tai iki lovos nebuvo kur detis, teko zengt
![]()
Laba.dziaugiuosi uz tave ir mazyle.
saunuole tavo mergyte.gal greit pati vaikscios nk nebijodama.
Lora11 parašė:
O kodel apsigalvojai del spirales? Kokia zadejai detis?
zadejau nova detis, na pagalvojau kad nesusitaikysiu su ta mintim kad pas mane kazkas istatyta...
Rasimiene parašė:
zadejau nova detis, na pagalvojau kad nesusitaikysiu su ta mintim kad pas mane kazkas istatyta...
Sveika.as irgi apie spirales idejima galvojau, bet kai priskaitinejau ir drauge patare nesidet tai ir nebesidejau
11 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai