Simonytea parašė:
mes siandien iverem Kamilei auskariukusnepyko visai, tik kai isove pasoko truputi
o daugiau nieko, liko nesupratusi, o ir prie ausyciu kolkas nelenda
![]()
Mes 5 men isdurem tai mums jau uzgije paciupinet paciupineja bet netraukia
Simonytea parašė:
mes siandien iverem Kamilei auskariukusnepyko visai, tik kai isove pasoko truputi
![]()
Mes 5 men isdurem tai mums jau uzgije paciupinet paciupineja bet netraukia
Simonytea parašė:
![]()
mergytė pupytė pasipuošus dabar
Sveikos, mamytes
Matau apie maitinimus kalbat
O as galvojau, kad mano vaikas nedavalgo vis, nes kakoja tik 1 karta i diena, anksciau 3 kartus tai darydavo
Mes puse8 ryte pienukas, tada 10val kosyte grudu apie 250ml, kartais daugiau, kartais maziau, bet dabar visad virs 200ml suvalgo, tada pamiega, atsikelia, jogurtuko 100ml, tada apie 3val vel 250ml darzovienes su mesa, labai megsta pomidorus ir spinatus, tai jei ju yra, be saiko varo, ir iki 300ml sukerta.. tada 5 val bananas koks nors, ar siaip koks uzkandis, o 9 vakare vel pienukas, ir liulia eina vaikas
Myliu_saule parašė:
Beje, musu mazyliui dar laaabai patinka avokadas su bananu, cia jo delikatesas![]()
aš buvau nusipirkusi avokadą.. man jis toks šlykštus buvo, bet daviau paragauti ir vaikui, tai ir tas žiaugčiojo.. daugiau neketinu pirkti
Rūtelėlė parašė:
aš buvau nusipirkusi avokadą.. man jis toks šlykštus buvo, bet daviau paragauti ir vaikui, tai ir tas žiaugčiojo.. daugiau neketinu pirkti![]()
Ta prasme prasta nusipirkai? Man avokadas tai kazkas nerealaus....Anr duonytes su sviestuku, apiberi druskyte...MMMMM
Victe parašė:
Ta prasme prasta nusipirkai? Man avokadas tai kazkas nerealaus....Anr duonytes su sviestuku, apiberi druskyte...MMMMM![]()
aš iš tikro nežinau koks turi būti neprastas ar koks būna prastas.. man rodos, kad normalus jis buvo.. nebuvo nei sumuštas, nei pasenęs, gan minkštas buvo.. bet vien skonis fui.. muilas kažkoks..
tai auginu tik jo riešutą dabar
Rūtelėlė parašė:
aš iš tikro nežinau koks turi būti neprastas ar koks būna prastas.. man rodos, kad normalus jis buvo.. nebuvo nei sumuštas, nei pasenęs, gan minkštas buvo.. bet vie…
Avokadas skanu ant skrudintos duonytes arba i salotas, o maziukui su bananu daviau.
lolu parašė:
Avokadas skanu ant skrudintos duonytes arba i salotas, o maziukui su bananu daviau.
Man avokadas skanus su krevetem, pomidorais ir agurkais, cia salotos tokios niam niam
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai